gosa 553 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan SYM HUSKY 125 98 god. presao 19000km, odlicno stanje, cena 1000e 063 229803 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ovakvu masinu 2003/04 ne secam se tacno, reci cu samo da je neunistiva!!! Ako se ne varam suzukijeva licenca... Necu da pricam kako sam ga vozio, ali pretrpeo je svasta... I dalje se vozi u Prokuplju, kod mog drugara je, osim ulja se ne menja nista...Ja sam napravio oko 8000 sa njim za sezonu, i nista nije zafalilo. Osim sto sam vario saltalicu menjaca jer je isao malo i po sancu... ;D ;D ;D ;D Odlican motoric. Izvini na off... pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 49 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan izvinite,da li je to dvotaktni ili trotaktni motor?I da li je prva gore i menjac sa desne strane? Unapred Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan izvinite,da li je to dvotaktni ili trotaktni motor?I da li je prva gore i menjac sa desne strane? Unapred Hvala Citam i ne mogu da verujem.... shvaticu ovo pitanje kao tvoju internu zaje*anciju sa vlasnikom motora (ne poznjem ni tebe ni njega). "trotaknti motor" ? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan To bi bio idealan kompromis izmedju dvotaktnog i cetvorotaktog Verovatno se coveku omaklo ili je interno zezanje sa vlasnikom kao sto kazes,ne moramo odmah da skacemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan vidi, ne znamo se, ali kapiram da je zezanje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...