peratrap 787 Napisano Jun 27, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan u voznji ne osecam probleme ali u jako sporoj voznji kad polako prelazim po neravnom betonu kazu mi da mi zadnji tocak lagano skakuce pretpostavljam da je u pitanju amortizer prilicno ga je tesko skinuti sa bih ga proverio u pitanju je sragstar 1100 u jamahi nisu normalni traze verovali ili ne 560 evra za novi zna li nwko mogu li se puniti ovi amortizeri ili gse nabaviti al ne po ovakvoj ceni pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako ne osjecas nikakav problem niti ti smeta pusti bre budale sta mlate vozi i uzivaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6212 Napisano Jun 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12453 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pero, ti i sam znaš veoma mnogo o mehanici tako da ti je jasno kako radi amortizer. U principu amortizer ne sme da dozvoli brze oscilacije zadnjeg točka - da se ponaša kao opruga već sve to da ublaži i spreči "uznemirenje" zadnjeg kraja motora. Možda ti je podešen na mekano ogibljenje pa zato ima veće oscilacije? Ako voziš saputnicu mora biti malo tvrđi zbog povećanog opterećenja pozadi. Sa dobrim i pravilno podešenim amortizerom zadnji točak ne sme da odskače na neravninama osim u ekstremnim slučajevima - udarnim rupama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti Arakis kaze, ako je prazan onda je opruga koja skace a to bi odma osetio.....pogotovo kada kocis i nailazis na rupe, tada ces da gubis kontakt sa drumom......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...