jasminko VIR 1465 Napisano Jun 27, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem "veliki" Virago iz 1998 u stanju kao da je iz 2009. Motocikl je u savrsenom stanju, izuzetan primerak kakav se i u Nemackoj tesko moze naci. BG tabla, registrovan do maja 2011, normalno na mom imenu. Posedujem sve moguce papire i papircice o njegovom poreklu, tj. racune, servisnu knjizicu itd. Ima K&N filter vazduha ( a ima i fabricki), Izduv je orginal Screamin' EAGLE pravljen za Harley-eve motocikle, pa je i zvuk odgovarajuci. Presao pravih 11400 km, sto se lako moze zakljuciti pri prvom (a i drugom i trecem) pogledu na motocikl. Kupio sam ga od kolege sa naseg foruma, placen 5200 eura. Od tada sam ga preveo na sebe, registrovao i nabacio na njega sijaset dodatne opreme, kao sto su nosaci bocnih torbi, bocne torbe, koza za zastitu rezervoara, torbica za alat ispod fara, "cesalj" na faru i verovatno jos toga sto cu navesti kad se setim. E, da i vetrobran.... I sad ga prodajem za fiksnih 5400 eura. Evo i slicica, prvo kad je dosao kod mene, a kasnije kad sam ga okitio sa malo opreme ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan motor.Ovo ja zovem choperom Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Savrsen motor Jasminko, kao i svi iz tvoje garaze.Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1465 Napisano Jul 12, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Jest' da nije Kawasaki, al', imal' ko vaki !?!?!? Da se malo bolje vide svi detalji i detaljcici . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan al sija i keru se jaja vide! ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1465 Napisano Jul 12, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobro je, ja se vec uplasio da ces da kazes:"Imam ja", pa da se slogiram. :o :o :o A zna se da u Svilajncu ima opasno dobrih motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jbg-a,da ti treba autobus,ukrao bi ja iz firme,pa bi obojica bili zadovoljni ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1465 Napisano Avgust 21, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Najbrzi je u mojoj ulici i najlepsi u mom selu ! Eto, dve titule nosi , a ko ne veruje, evo jos jedan dokaz : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1465 Napisano Avgust 22, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedan dokaz, doduse samo za estetiku, sad mi se javio komsija Blaza, kaze da ima brzi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda predivno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S@le 12 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno moooooram da kažem nešto nakon što sam ga video "uživo"!Znači: [move] NE POSTOJI LEPŠI NE POSTOJI LEPŠI NE POSTOJI LEPŠI NE POSTOJI LEPŠI[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan jasminko motor ti je stvarno lep, cak i ja sto bas nisam ljubitelj ovakvih masina nekad bih pozeleo da imam jedan bas ovakav.onaj kome treba ovaka lepota nemora uopste da razmislja. sretna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolja 0 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cao, da li bi te zanimala zamena za Yamahu Drag Star 650, motor je 2004g., kupljen u Srbiji, imam sve papire, racune i servisnu knjizicu za njega (realna vrednost oko 4000e)+ naravno moja doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1465 Napisano April 7, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam ponovo vratio njene fabricke izduve. Sad se ne cuje ni da radi i ako ne gledam u cajgere ne primetim kako lako dodje do brzina, vrlo visokih za jedan choper. Mada u svim testovima o ovom motoru koje sam citao pise da ovo nije "coper" vec "turer", to jest turing, putni motor, prelepog izgleda, vrlo udoban i vrlo brz ( max . brzina preko 180 bez napora, ubrzanja vrlo korektna u odnosu na sve slicne motore). Evo i par slika, pa kome se vise svidje sa fabrickim neka izvoli.. .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...