Jump to content

Moto Zajednica

Poštovanje svim vlasnicima i ljubiteljima Honda Africa Twin

Recommended Posts

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Prošlo je svega par sati od kako sam postao ponosan vlasnik, najružnije i najzapostavljenije AT ikada.

Imam neograničenu volju, ograničen budžet i nikakvo predznanje o gore pomenutoj legendi.

Gledao sam slike, čitao forume i odlučio se, Africa mora biti moja.

Sada kada je moja, imam brdo pitanja, uglavnom gde se kupuju delovi za nju, kako se održava itd.

Što se tiče izgleda motora, sramota me je da postavim sliku, ali kada završim sa njom postaviću slike pre i posle.

Unapred zahvalan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Plaćena je 1500 eur. Kada sam je prvi put video u prašini i svu nikakvu od stajanja skoro dve godine, hteo sam da odustanem od kupovine, ali sam se uvek više ložio na soluciju da kupim motor pa da ga kozmetički sređujem. Znači ostaje kakva je mašina? Povežemo je preko kablova i dam kontakt, cvrc, ništa. Pošto sam pročitao da joj je osetljiv cdi ili tako nešto na napon, da je ne bi ubio pre nego što je probam, odlučim da dođem sa novim akumulatorom sutradan... Svanuo novi dan i novi akumulator i opet ništa, na kratko dobije struju pa izgubi. Skupim petlju da kupim takav motor ali sa veeeelikim popustom. Dovezem je kući i pronađem prekid u žicama kontakt brave. Proverim ulje, sauh i kres. Posle toliko vremena da upali iz prvog verglanja koje je trajalo 3 sekunde i osmeh na licu. Smešne pare za legendu koja je opet po ko zna koji put potvrdila da je legenda. Još koji dan registracija i gluposti pa se vidimo na ulici, pozdrav.

Nikada nisam pripadao nikome, slobodnjak oduvek, ali ovoj sekti se radujem i svakim danom i svakim kilometrom sam sve radosniji.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja