mrxfon 1495 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko preporuciti sta da sipam u Yamahu thundercat od ulja? Dobio sam preporuke za Motul 5100, gde moze da se uzme originalno to ulje jer koliko vidim trziste je prepuno kopijama? E da, gde uzeti filter za ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 25, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma gde je prepuno kopija, to je jedna teska buva nego ljudi ocekuju ne znam ni ja sta od tog ulja.. koje god da kupis, bice dobro.. evo ja sam se iznenadio koliko je elf dobro a jeftino ulje, bolje to nego da se iznenadim koliko je npr motul skupo a sranje uzmes neko jeftinije a da zadovoljava specifikacije za tvoj motor(jaso ma/jaso ma2) i teraj, menjaj malo pre roka i cao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 26, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj sta kaze user manual. Tamo pise koje ulje da sipas Sto se tice proizvodjaca... dosta hvale ELF ali kad su u pitanju stariji motori (do '90 god.) za novije uglavnom pashe motorex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 27, 2010 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam motul 5100 15w-50 4litre 34e ,iz nemacke 100%,preporucujem ti silkolene pro4 race 15-50 na litru 11e ako ti treba 3 litre a ne trosi ti izidje te 33e kad kupujes motul na litru cetvrta litra izidje skoro dzabe,ili motul 300v ful sint 4 litre 62e,pre nego sto se odlucis pogledaj motori.hr ,,pravilna upotreba motornog ulja,, clanak star 9 godina a drze ga jer je extra aktuelan pisao ga je vlasnik sajta inace drzao covek rekord grobnika pa su i njega zavrnuli MAJSTORI -OVLASTENI DILERI,moj savet ful sintetka za tvoj motor imas moj oglas u oglasniku a telefon mi je 0641352299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 27, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gay stop, cim stop samo ozbiljne ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan motul 5100 bez razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam motul 5100 15w-50 4litre 34e ,iz nemacke 100%,preporucujem ti silkolene pro4 race 15-50 na litru 11e ako ti treba 3 litre a ne trosi ti izidje te 33e kad kupujes motul na litru cetvrta litra izidje skoro dzabe,ili motul 300v ful sint 4 litre 62e,pre nego sto se odlucis pogledaj motori.hr ,,pravilna upotreba motornog ulja,, clanak star 9 godina a drze ga jer je extra aktuelan pisao ga je vlasnik sajta inace drzao covek rekord grobnika pa su i njega zavrnuli MAJSTORI -OVLASTENI DILERI,moj savet ful sintetka za tvoj motor imas moj oglas u oglasniku a telefon mi je 0641352299 Ok su cene, samo kako da znam da li je to ulje sto prodajes original? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan E sad, jel zna neko koliko ide ulja u masinu? U pitanju je Thundercat 2003.god Negde pise 2.9 negde 3.3 litra +0.3 za filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sta ti pise na deklu? Ja sam drugarima sipao u 2 motora 5100 i nikom zivom vise necu. Menjac postaje mnogo tvrdji i bucniji pri saltanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ovo postaje sve neozbiljnije. JA prodajem Motul i Bardahl, od ovlascenih uvoznika, sa sve deklaracijama. Znaci nista torbarenje i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da cu ovoliko nedoumica imati kod proste zamene ulja :-\ Neki hvale motul i dizu ga u nebesa, drugi ga toliko spustaju, da ne znam vise sta da sipam u motor. Na dekli pise cini mi se 2,2L ali u njega staje 2.9L+filter kako mi je kolega koji vozi TCat rekao. Ma mislim da je najbolje da ne menjam ulje uopste ;D Salu na stranu, dobio sam preporuke za Motul 5100 od ljudi cije misljenje cenim, tako da cu sutra da skocim do Mass-a ili MotoGhost-a da pazarim 4L, pa cu da javim utiske, OSIM ako nemate neki bolji predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Jun 29, 2010 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzmi 4l pa pomalo doljevaj i gledaj kroz prozorče. A sad što se tiče ulja svakako polusintetiku, za Motul sam i ja čuo da se nije nešto pokazao kako ga mnogi hvale. Ne znam koje marke imaš na razpolaganju. Nećeš pogrešiti sa Silkolene ili Shell-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...