Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite da se nadjemo u Gradinari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 3, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze, nije problem, samo mi nikad ne idemo nigde po nekoj striktnoj satnmici i ja zaista ne mogu da kazem kada cemo biti tamo. Krecemo oko 4 popodne pa klaj klaj... vozimo vozimo, stanemo kad stanemo, ... cigara, pice, kafa,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li treba medjunarodna vozacka, zeleni prsluk... interesuje me ono sto je obavezno ne ono sto se preporucuje (npr. putno osiguranje dobro je imati znam ali nije obavezno?) da mi ne poskupljuje kombinaciju. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 7, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. dozvola 2. medjunarodna dozvola (nekad traze nekad ne... pa ti kako hoces) 3. saobracajna 4. putno osiguranje (preporucujem - kosta te 1.2eur po danu... znaci za 3 dana 500din) 5. pasos biometrijski bez vize ili stari plavi sa vizom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, samo to mi +20e za medjunarodnu +10e zeleni +4.5e osiguranje +3e ulaz... gde jos benzin za oko 600km... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo uzeh Permis Internacional de Conduire i to bi bilo to sem jos osiguranje da izvadim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Niko mene ne bip! ni 2% ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam veliku želju da krenem put Rumunije, ali.....srećan put.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Jul 9, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan 1. dozvola 2. medjunarodna dozvola (nekad traze nekad ne... pa ti kako hoces) 3. saobracajna 4. putno osiguranje (preporucujem - kosta te 1.2eur po danu... znaci za 3 dana 500din) 5. pasos biometrijski bez vize ili stari plavi sa vizom 6.zeleni karton 1000din to si zaboravio ;D a bez njega nema sanse da prodes.srecan put vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ma moze i bez njega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Odusevljen sam, stvarno nemam reci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 12, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Vratili se ... bilo je zaista preterano... jedan od najboljih skupova i provoda u poslednjih nekoliko godina. Skup je bio zaista mali, ali lokacija i drustvo je bilo za cistu desetku. Proveli smo se jako dobro, upoznali odlicnu ekipu sa kojim vec kujemo planove za neke voznje. Sta da se jos kaze... jelo se, pilo se, druzilo se,... Veliki pozdrav Giletu, Eleni, Alioni, Andri, Cusminu, Baji, doktoru, momcima iz Vrsca i Bele Crkve, koji su navratili na kratko,... Jos samo malu anegdotu da ispricam ... a slike posle podne ************* Sizemo Joseph i ja na skup posle 10 uvece... Odmah po hladno pivo, krug po skupu pa namestanje satora... Odlucujemo da nadjemo nesto da jedemo da nas alkohol ne bi odvalio. Prilazimo sanku sa hranom... izbor velik... pasulj, gulas, kobasice, meso,... Medjutim na cenovniku ne vidimo nista sto bi bile kobasice. Joseph odlucuje da sazna: Josepj: "Please, tell k'd kostet kobasica" Liki iza sanka: "Hmmm... koji jezik govoris? Pa pricaj srpski!!!" Ladno je lik bosanac koji se eto pre mnogo godina nasao tu i ostao. Naravno malo smo popricali a onda je uzeo telefon i pozvao Baju, koji je bio na skupu, inace iz Lazareva kod ZR. Preko njega smo upoznali ovu nasu ekipu sa kojom smo se fantasticno proveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se takodje extra proveo, znaci samo sto sam stigao silazim sa motora i prilazi mi neki likovi gledaju teneru kako ofarbana, ja ga pitam jel ti se svidja, kaze; da,da.. i ja imam Super Teneru. Pa to mi kazi ;D znaci extra likovi sprijateljili smo se, ljudine su za svaku pohvalu, retko dobri ljudi. Samo sto mislim da je najzesca fora sto gole striptuzete toce pivo za sankom, a striptiz sto na bini boze.. ono je vec ulazilo u perverzije.. aaaaa e zamislite kad striptiz vec u 22;45 bio, znaci extra nam diglo raspolozenje ;D Znaci najbolji skup na koji sam bio, sem jedne zurke u Batocini Jos sta mi se najvise svidjalo, skup je bio malo zabacen u sumu, znaci intima, zezanje 95% bajkeri a ne vasar kao kod nas, svi smo polegali dole na travi cirkali pivo i slusali dobar rumunski Country Ja resitu ne propustam vise ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 13, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Imamo dosta fotki pa evo nekih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 13, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 13, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 13, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan i jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koja slika s' usput? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 13, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bas i nema posto smo te deonice vec vise puta prolazili pa nam nisu intresting za fotkanje. A kao i uvek, u odlasku smo nasli i finu offroad deonicu u sumrak a na takvim mestima se obicno prepustimo uzivanju i nikad se ne setimo fotoaparata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ispijanje piva na rumunski nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...