Bagi 175 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Da li neko može nešto da napiše o ovom modelu ,drugaru se dopao a ne znamo ništa o njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Jun 26, 2010 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja se zaista trudim da ne pisem (mnogo) po sistemu rekla-kazala,ali ovaj put moram. Neki su moji poznanici imali dosta problema sa ovom spravom Mislim,da se razumemo odlican je to motoric,medjutim prilicno je star i vrlo je verovatno da ima i po koju manu.Narocito ako je dugo u Srbiji. Ono sto se cesto desavalo su problemi sa glavom.Licno nisam posedovao ovaj motor,ali sam eto imao priliku da budem svedok velike muke koja je na kraju resena po sistemu drzi bure vodu.Davno je to bilo i pravo je cudo da je jedna takva sprava jos uvek u zivotu. Sta da vam kazem,dobro otvorite oci,mozda je to nesto i vredno paznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...