spdzlla 0 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Novi model će imati potpuno novu šasiju i agregat kao i kompetno nov izgled. Priča se da će imati više od 190bhp i da će biti ludo, ludo brz. Evo videa čisto da vam zagolica maštu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan bmw im je opalio takvu šamarčinu da se verovatno još nisu osvestili. 199ks NA TOČKU, to je NEŠTO! sledeća godina će biti jako zanimljiva.. ja naravno navijam za KAWASAKI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jun 22, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj video klip sam mogao i ja da napravim... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj video klip sam mogao i ja da napravim... ??? Pa dobro, od nečega moramo da krenemo. Ovo je prvi zvanični video. Ne treba sumnati da će uskoro biti nečega konkretnijeg...Ovo je samo da nam zagolica maštu. Meni jeste to je sigurno, i očekujem odgovor BMW-u! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da navijam za Kawu. Nije problem izvuci 200+ konja iz litre, ako 600-tice imaju 130 KS. Problem je elektronika koja to prati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZX 10 R 2011. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto mi se ne svidja prednji oklop . Inace konjaza za svaku pohvalu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jun 24, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan rep kao ktm rc8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ruzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ruzno Isao medo kroz sumu i vidje veliku i socnu krusku na vrh drveta. :o Pokusao se popeti nemoze,tresao drvo kruska ne spada i nemogavsi se domoci kruske krene dalje kroz sumu i kaze: Maaa sta ce mi kruska i onako nevalja nista. ;D Sorry za Off. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ruzno Isao medo kroz sumu i vidje veliku i socnu krusku na vrh drveta. :o Pokusao se popeti nemoze,tresao drvo kruska ne spada i nemogavsi se domoci kruske krene dalje kroz sumu i kaze: Maaa sta ce mi kruska i onako nevalja nista. ;D Sorry za Off. "Kiselo grozdje." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam informisan, ovo je slika koncepta a ne konacnog motocikla. Kako bilo, radikalan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam informisan, ovo je slika koncepta a ne konacnog motocikla. Kako bilo, radikalan je. Bobane,od necega se poci mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni se ne svidja prednji oklop. Tocak je nekako mnogo go i dosta strci. Malo me cak podseca na zadnje serije GPZ500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan nesto ne preferiram kawu ali moram priznati da je ovo pravi trkac....meni se bas svidja...ja bi mu samo ovaj prednji tocak ubacio malo unutra...i to je to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nije ona prica o kiselom grozdju ;D ali stvarno mnogo ruzan prednji oklop,da neznam da je rec 1000 kubika pomislio bi da je rec o nekoj 125-ici ovako na slici(jer prednji oklop uvucen do same masine i potseca na nove tzr-ke 50 i 125 kubika). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozete samo zamisliti kako izgleda neko od 180cm na ovom motoru Nova R6 mi je mnogo lepsi motor, a bogami i stari zx10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Svi japanci osim suzukija su podbacili sa dizajnom..Najzalije mi je za hondu cbr 1000rr , iz godine u godinu je sve ruznija i ruznija..Model od pre pet godina mi je jedan od najlepsih r-ova ikada..A da su sve manji i manji i to stoji, uskoro ce svako ko je preko 180 cm biti smesan na nekom r-u, kao da vozi klasu od 125 cc..Onda ce lepo svi ljubitelji hiljadarki da se presaltuju na hayabusu i zx 14 r P.S Zato Italijani objasnjavaju kada je u pitanju dizajn..Primer novi RSV4 ili nova agusta MV F4 ..Daj boze da japanci pokupe nesto od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Jun 25, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan RSV-4 je jos manji od ovih Japanosa... Nema nista bez starih rova... Nego, ovo se vidi iz aviona da je neciji photoshop. Oklop je od novog Z1000, samo je malo doradjen da dobije R izgled, rep je od KTM-a, a tockovi, ram, kocnice sa stare desetke... I meni je krivo sto prave male R-ove, iako sam i ja pomalen, moraju to promjeniti. Ustvari, sta njih briga, Japancima i ne treba vece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan RSV-4 je jos manji od ovih Japanosa... Nema nista bez starih rova... Nego, ovo se vidi iz aviona da je neciji photoshop. Oklop je od novog Z1000, samo je malo doradjen da dobije R izgled, rep je od KTM-a, a tockovi, ram, kocnice sa stare desetke... I meni je krivo sto prave male R-ove, iako sam i ja pomalen, moraju to promjeniti. Ustvari, sta njih briga, Japancima i ne treba vece... I sto se tice Italijana.. slazem se nisu ni oni bolji sto se tice velicine motora, ali zato ih vadi dizajn. Sto se tice Japanaca upravu si za njih su ovi novi r-ovi ko saliveni Po meni su najlepsi modeli r-ova tu oko 2005-te najlepsa jamaha R1 najlepsa honda cbr 1000 rr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da navijam za Kawu. Nije problem izvuci 200+ konja iz litre, ako 600-tice imaju 130 KS. Problem je elektronika koja to prati. problem je prenijeti toliku snagu na cestu. to ni GP takmicarima ne uspijeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da navijam za Kawu. Nije problem izvuci 200+ konja iz litre, ako 600-tice imaju 130 KS. Problem je elektronika koja to prati. problem je prenijeti toliku snagu na cestu. to ni GP takmicarima ne uspijeva. Upravo na to i mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 25, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da navijam za Kawu. Nije problem izvuci 200+ konja iz litre, ako 600-tice imaju 130 KS. Problem je elektronika koja to prati. problem je prenijeti toliku snagu na cestu. to ni GP takmicarima ne uspijeva. Upravo na to i mislim. Vjerovatno ce u opticaju biti "Suzukijev" sistem sa odabirom tri rezima snage motora i senzorom protiv proklizavanja. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jun 29, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ma kad ga uzjases boli te uvo koliko je lep ili ruzan..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno ce u opticaju biti "Suzukijev" sistem sa odabirom tri rezima snage motora ja bih voleo da vidim neku statistiku koliko se često koristi taj sistem. verujem da taj prekidač prvi izgori od korišćenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...