Radovan II 0 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupujem motor na crnogorske table ili stranac, prednost imaju enduro i cros varijante od 350cc do 650cc, mada ni neki povoljan sportak nije iskljuchen... Radovan Lekovic Bijelo Polje +382 68 897 997 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Moja masina je na prodaju. Ocuvan kao bombona cena 1500 evra fiksno Suzuki XF 650 Freewind Enduro,97,godiste 49,000 km Bez ulaganja ;)Stranac Posto sam ja u nemackoj a motor je u Srbiji jel mozemo ovde da se dogovorimo ako si zainteresovan ili moram da te nazovem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan II 0 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi neke fotke ako mozes i podatke sa saobracajne da vidim koliko bi mi trebalo za uvoz,carinu i registraciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Imas email Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan II 0 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan leko81@t-com.me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 22, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Poz Radovane II , ja sam iz PG i evo ti linkova prema motorima koje prodajem , imam ih 2 a vremena vrlo malo pa mi je jedan viska pa koji prodje .poz http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=1718 http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=2313 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan leko81@t-com.me Znam da ti je to email ;D Mislio sam dobio si email ali ti nisi shvatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan II 0 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan heheh...dobio sam, lijep motor, samo jos da se prerachunam oliko ce ispasti na kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan heheh...dobio sam, lijep motor, samo jos da se prerachunam oliko ce ispasti na kraju... Imam nove slike ;D od danas je u oglasima pa ko pre devojci Evo stari oglas prepravljen na novu cenu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42158.msg623587#msg623587 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan II 0 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li motor na Srpske table da se vozi u CG sa punomocjem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Steta moj si motor propustio...... prodat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan II 0 Napisano Jul 2, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hehe...odlichan je motor, samo mnogo skupo izadje na cg table...preko 2700E. a za tu kintu imam bas dosta kombinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan hehe...odlichan je motor, samo mnogo skupo izadje na cg table...preko 2700E. a za tu kintu imam bas dosta kombinacija Ja sam u subotu obavio carinu i sve sto treba ukupna carina izasla 400Evra.Znaci covek koji ga je kupio izaslo ga 2000 Evra Tacno koliko sam i rekao.Da sam isao preko veze i da nije bilo ovako hitno,jer sam sve za jedan dan zavrsio bilo bi jos jeftinije. A kod vas u CG ko zna sta rade kad tebe toliko izlazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...