Pauk 613 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znate li nekog dobrog majstora koji pravi nosace za kofer,zadnji,jer ocigledno ne postoji nacin da nadjem original za kawasaki gpz 1000 iz `87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 10, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan majstor uradi-sam, bar to nije mnogo komplikovano. Prvih par verzija bas i nece biti lepe, a kasnije ces se vec navici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Moraces sam, a to su stvari koje traze dosta vremena i projekata.... Za pocetak ti treba malo kreativnosti i iskustva iz masinstva.Moras da pronadjes tacke na motoru koje ce ti biti dobri oslonci..posle ces nacrtati (komp ili papir, kako ti je lakse) kako si ti to zamislio i mislim da ces vec tada biti blizu resenja...ja sam se tako mucio sa vetrobranom i kada sam mu napravio projekat za nosace, nisam ih ni izradio vec prodao motor.. :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je Pablo napravio kofer za Hondu CBR900 http://www.bjbikers.com/index.php?lang=serb&contentid=44 I ja cu uskoro da to odradim na mom motoru (GPZ500). Samo sto ja vec imam mesta predvidjena za kacenje nosaca kofera. samo treba da napravim nosac i to je to. Ako ti na svom imas mesta za kacenje nosaca, to cini stvari jednostavnijim (nema secenje plastike i slicnog krpljenja). Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan NE ZNAM DA LI I JA IMAM MESTA PREDVIDJENA ZA KACENJE NOSACA,IMAM ISPOD SEDISTA PO DVE SA OBE STRANE KUKICE PREDVIDJENE VEROVATNO ZA PAUKA,DA LI MISLIS NA TO DA TO MOZE DA SE ISKORISTI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako te ne mrzi, slikaj ga sa i bez plastika na repu, okaci, pa da izmozgamo najbolju kombinaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...