svetac 527 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan shark S650 Live je ostala bez originalnih osiguraca(u uglovima vizira) narucio sam druge iz louisa,sada se desava da prilikom pomeranja vizira gore dole preskoci onaj mali podupirac koji odredjuje polozaj vizira ispod njega! ne retko i sam vizir prilikom naglih zatvaranja iskoci iz svoga okruglog lezista,na nacin kao kada se skida vizir! vratim ga i neko vreme sam miran! ima li ko nekih slicnih iskustava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 21, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da je moja "dijagnoza" tačna, ali mislim da si kupio pogrešne "dugmiće" . Na prvoj slici i na slici tvoje kacige se razlikuju pa je moguće da je u tome problem. Slično sam ti napisao i kada si kupovao te stvarčice http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49140.0 (post be.6) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan za taj model sam dobio te,a odgovaraju u milimetar! identicni sa starima,premerio sam onog jednog sto je bio citav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...