vladas 192 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Oko 16:45, Novi Sad, na putu za Veternik (kod East Point-a). Vozac automobila izleteo motorciklisti sa desne strane i presekao mu put. Umesta da je ostao u desnoj traci prilikom ukljucivanja, izasao je odmah u levu traku. Motorciklista udara u zadnju desnu stranu automobila i pada. Nosio je kacigu koja je dobrano oguljena. Najverovatnije je polomio ruku. Povredio je i prste jedne ruke, koji su krvarili kada sam mu prilazio. Motor (mislim da mi rece VFR) se upalio. Neko od prisutnih je pokusao malim pp aparatom da ugasi vatru, ali bez uspeha. Par minuta kasnije cula eksplozija. Vatrogasci su dosli kad su dosli. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 10, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan UH! Sreca pa je vozach motora proshao relativno ok ! Brz oporavak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano April 10, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lik je super prosao! Jadan motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano April 10, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uh uh bas lose izgleda motor, trotoar, bandera... bas je imao srece sa povredama. Corsa takodje "muski" lupljena od pozadi, prilicno jak udarac.. cini mi se da je i guma pukla na Corsi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 10, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim motoristi! PS slike su ti prave action photo, kao sa CNN-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 10, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uh, i nije bas dobro prošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 10, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhhhhhhhhh !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da sam stigao mozda 2-3 minuta posto se udes dogodio. Slike bi mozda i bile bolje, ali nisam coveku hteo da stajem na muku i da se tu nesto "kerebecim" i mnogo slikam. Brz oporavak zelim motoristi!PS slike su ti prave action photo' date=' kao sa CNN-a [/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Jbg jedino sto mogu da kazem to je da je super sto covek nije imao teze povrede i da se pokazalo po ko zna koji put da pravo prvenstav kad se vozi motor i ne vredi puno. Znaci krajnje oprezna voznja sa unapred procenjenim pogubnim reakcijama okoline sa cetvoro otvorenoh ociju a posebno kad imamo prvenstvo prolaza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako vama, ali meni su ove slike uzasne. Samo fale chereci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Znaci krajnje oprezna voznja sa unapred procenjenim pogubnim reakcijama okoline sa cetvoro otvorenoh ociju a posebno kad imamo prvenstvo prolaza... Nazalost tako nekako! Brz oporavak vozacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uh sunce ti hebem zarko, zelim da se vozac sto pre oporavi!!! Juce sam na istom putu imao dve iste sitvacije ali sam isao oko 50 i uspeo sam na vreme da odreaugujem, sta li je sa tim ljudima tu da nije nesto u vazduhu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno jeziv je jeziv prizor kada vidim motor kako gori, ali sve to lakse podnosim kada znam da nema posledica u vidu ljudskog zivota! Zelim brz oporavak!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...