housecafe 0 Napisano April 9, 2007 U prolazu, 12 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da vas pozdravim Ovako treba mi da nabavim spaner za Kawasaki ZX9R ali ne znam koje je godiste i da li to ima neke veze,ako mu ne znam godiste,zbog nabavke delova za isti. Pitanje drugo. Na koju foru da saznam godiste po broju motora i sasije a mislim da je od 1994-1997. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Javi se nekoj firmi koja prodaje delove, oni moze po broju sasije da ti kazu koje je godiste. Ako nemas nikoga pusti mi PP sa brojem sasije, a ja cu da pitam neke momke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9534 Napisano April 10, 2007 Drug član, 4388 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da vas pozdravimOvako treba mi da nabavim spaner za Kawasaki ZX9R ali ne znam koje je godiste i da li to ima neke veze' date='ako mu ne znam godiste,zbog nabavke delova za isti. Pitanje drugo. Na koju foru da saznam godiste po broju motora i sasije a mislim da je od 1994-1997. Hvala[/quote'] pogledaj ovde,meman vremana da prevodim jer radin pa mozda ce ti ovo pomoci http://www.vinguard.org/vin.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_identification_number Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan reci mi samo kakve farove imas,kakav sat i kako ti izgleda zadnje stop svetlo ako imas ceo motor...a ako je samo masina u pitanju reci mi koje boje su dekle i recic cu ti koje ti je godiste masina ! a mozes videti i ako skines poklopac bregaste na njoj ti pise kada je izlivena ... i to ti je to godiste...ako je neko nije menjao mada ne verujem da bi imao razloga da je menja.. i koji spaner ti treba ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
housecafe 0 Napisano April 10, 2007 U prolazu, 12 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan spaner lanca za alnaser uljnu pumpu on mi treba .Mislim da je 96 godiste.Treba mi hitno.Pomoc :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano April 11, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan spaner lanca za alnaser uljnu pumpu on mi treba .Mislim da je 96 godiste.Treba mi hitno.Pomoc :roll: znaci B model...jer ovi ostali nemaju drugi lanac u masini imaju samo jedan na bregastim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
housecafe 0 Napisano April 11, 2007 U prolazu, 12 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda taj spaner http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 11, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u katalogu pa ces po izgledu dela naci i godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano April 11, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda taj spanerhttp://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg to je spaner za lanac OD RADILICE DO BREGASTIH !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
housecafe 0 Napisano April 12, 2007 U prolazu, 12 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda taj spanerhttp://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg to je spaner za lanac OD RADILICE DO BREGASTIH !!! E pa ako je to to onda mi to treba spaner za lanac OD RADILICE DO BREGASTIH.Poydrav. Ajde raspitaj se gde se moye nabaviti dosao bi ja do tebe u Futog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano April 12, 2007 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan dodji u sombor na sajam bice covek tu koji ima 9 komada ZXR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
housecafe 0 Napisano April 13, 2007 U prolazu, 12 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan dodji u sombor na sajam bice covek tu koji ima 9 komada ZXRKada je sajam u Somboru i hoce li biti spaner na prodaju?Hvala na info. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...