vanjka 37 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama/koleginicama bajkerima. Hteo sam da vidim koliko nas ima vlasnika Yamahe TDM 900 na forumu koji su iz Beograda ili blizine i koji su voljni da mi pomognu da izvucem najbolje performanse iz ovog motocikla. Naime uradio sam one modifikacije sa JBX stranice vezano za "kasljanje" na malim obrtajima, jeste da ide nesto bolje ali jos uvek pomalo trza na malim obrtajima. Tako da trazim savet i da porazgovaram sa ostalim vlasnicima ove super masine. Ajd pa javite se. Hvala Ivan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jul 2, 2010 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan kupi era Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti nama prvo reci koji su to obrtaji na kojima on kaslje i trza, posto su razliciti razlozi za takvo nesto u zavisnosti od obrtaja kupi era koji je to R sjajan na niskim ortajima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo kasljanje na malim obrtajima??? Ja nisam primetio da TDM kaslje na malim obrtajima....ma ide kao munja, ne oseti svoju tezinu a ni suvozaca....a kocioni sistem je neverovatno dobar i precizan.... Sve u svemu Tako Dobar Motocikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...