Skyrunner 5112 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice su potpuno nove, velicina je XL ali su kao L bar su meni male, zato ih i prodajem Made in China Kupljene na forumu od Mine Cena nabavna 25evra ili 3000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Evro vec stigao do 120?! C,c,c... bem ti drzavu. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jun 17, 2010 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ...jesu li to one od Skijasha? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisu od Skijasa, lepo sam napisao da su od Mine, mozda je i on tu kupio(u stvari sigurno jeste) Moj broj je 064/ 297-4994 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ezeh iste od mine,pre relija! extra rukavice! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan za enduro dušu dale ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas nemojte mi slati poruke na telefon ako se ne potpisete, vise nemam pojma sa kim se dogovaram Najbolje je da me lepo pozovete 064/297-4994 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5112 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...