Miki_954 78 Napisano April 9, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub"SREM"(ciji sam ja clan) je na uskrs u nedelju u 11:00h skupio sve svoje clanove(50 i kusur) kod parka u pesackoj zoni. Svaki clan je doneo po 10 jaja i nesto slatkisa. Sva jaja i slatkisi su skupljeni u jednu korpu i clanovi kluba su ih delili prolaznicima i deci. Da ste samo videli taj prizor, a samo kakva je bila atmosfera. Svi prolaznici su gledali iznenadjeno. A to je bio jedan veliki dogadjaj a nijedna televizija nije snimala samo je bilo 2 novinara iz nekih novina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 9, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast. Lepo, lepo. Vidimo se na skupu. Daj neke fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 9, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon mi je pokvaren a nemam digitalni foto aparat. Uzecu od druga slike pa cu ih nakaciti. Uskoro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 9, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam i podrzavam takve akcije!!! TO su ljudi i to je moto klub!! Takva akcija treba da posluzi za primer pojedinim klubovima cije su jedine aktivnosti vezane za moto skup koji se organizuje jednom godisnje i to samo komercijalna strana istog!!! Skidam kapu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 9, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, ali koliko je korisno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 9, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Sta koliko je korisno?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo slika, zapravo slike, danas je spor internet pa odustajem. Nastavak sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 9, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Lopin bravo za sliku. Ako hoces da prikacis jos slika imam ja ADSL. Javi mi na private. Moj br je 0642800877. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 9, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka, snimala je televizija M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo' date=' ali koliko je korisno.....[/quote'] o cemu ti to zemljace???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dogadjaj je bio po meni super i osmisljen i uradjen..i koristan za sve a kako koristan ne bi objasnjavao, mislim da je to jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano April 11, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo SREMCI!!!! :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano April 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo' date=' ali koliko je korisno.....[/quote'] Gosn Peperinos definitivno ima nesto protiv Mitrovcana!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...