Rodic 132 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem hondu xl 600r, 1985 god, na motoru su nove gume, lanac, lancanici, promenjeno ulje (motul), filter ulja..... Motor je registrovan godinu dana, do juna 2011, na mom imenu!!! Cena je 1000 evrica bez zamene........ Tel. 063/82-97-859 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim nemoj da se ljutis kako mu sad cena toliko skoci(ako se ne varam sa 900-1000 na 1400). Jel radjeno nesto u medjuvremenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan E pa malo se ulozilo u motor, malo se registrovalo, izmenjale neke stvarcice....jbg nakupilo se e da ako moze bez toga puno je malo je, cena je ta koju vidis i to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, steta da transalp ode iz komsiluka!!!! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan moze li zamena za ta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za transalpa :-*, suziki dr big 800 , pegaso ???.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 23, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorce i nije skupo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja nudim ta u zamenu al odgovora nema ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 23, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za Transalpa + tvoja doplata 400eur?? Bg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za Transalpa + tvoja doplata 400eur?? Bg aj posalji neke slike ili link gde mogu da vidim tvog Transalpa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan cena nije fixna!!! taman malo i da osvezimo oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je cena pojaca ipak je to 85 godiste. Nemoj da se ljutis motoric je bas fin i srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno, namerno sam stavio ovu cenu, malo jacu, nije mi toliko hitno, nego ono svi nesto prodaju pa ajde i ja :D ;D ;D kad bude hitno spusticemo cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno, namerno sam stavio ovu cenu, malo jacu, nije mi toliko hitno, nego ono svi nesto prodaju pa ajde i ja :D ;D ;D kad bude hitno spusticemo cenu +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan samo malo da osvezimo temu :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja ide jako lose, ali nema veze motor se i dalje voza po Titelskom bregu ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde nek ide i za 1300 evrica :o :o :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 6, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj jos malo i dolazim po svoj motor !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kobra za tebe specijalan popust e docicu ovih dana malo do Borce da se provozas na Hondici ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena i treba da bude jaka zato sto motor ima onaj akrapovic o kome je gavrolini pricao ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Cena i treba da bude jaka zato sto motor ima onaj akrapovic o kome je gavrolini pricao ;D eeee ne mesaj mene u ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena i treba da bude jaka zato sto motor ima onaj akrapovic o kome je gavrolini pricao ;D Staviti nalepnicu akrapa na neki no name izduv je kao staviti mercedesov znak na yuga. Jednostavno ne ide. Ako patis od akrapovica onda kupis original izduv. Nego bi svi voleli da plate nalepnicu koju stotinu dinara a da svi misle kako oni imaju akrapovica od 1000e na svom motoru. KOMPLEKSI http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57555.20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan manijace ne zavadjaj me sa ljudima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14151 Napisano Septembar 7, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan sta fali akrapu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...