Krce 242 Napisano April 8, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam isao na jedno popularno sastajaliste bajkera iz ovog kraja Nemacke motori su odlazili i dolazili pa sam napravio malo slicica . Ako se neizborim sa ovim image sackom onda u mojoj galeriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano April 8, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam tek provalio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gotovo sve dvocilindrashi... jedan trocilindrash i CBR.... do jaja... jako lepo a MT-01... ufff.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 9, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi se svidja ovaj TnT,uhhh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...