srdjan73 26 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' i ja da se učlanim u klub, prodajem Yamahu XJ600 51J (iz zamene sa kolegom sa foruma) god. '86., 600ccm, 53ks, neregistrovana (odjavljena), zamenjene svećice, ulje, filter ulja, prefarbana u mat crnu, dodan nosač tablice, migavci ; potrebno registrovati, a i nemora ko neće. Cena je 750e, mada može dogovor za ozbiljnog kupca. Za sve ostale informacije PP ili na 064/5479254 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan .fodi.frubar.net/files/F7A8BC63-4D2A-6141-BB63-4030162DA47D.jpg][/url] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što su sličice ovako malo zbrda-zdola, ali barem se sve vidi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežimo sa podatkom da je alnaser stigao, i montiran na dotičnu ;D Cena ostaje ista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Karbovi sređeni i uštelovani (by Raptors); Cena malko niža: 700e; Uskoro i nove sličice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan lep je motor matori .. na zhalost ja mogu samo postara da ti ponudim ... ako si zainteresovan pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan lep je motor matori .. na zhalost ja mogu samo postara da ti ponudim ... ako si zainteresovan pozz Pusti mi neku slicicu postara na PP. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvežimo oglas sa novim sličicama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 650e, HITNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta jos treba da se uradi na motoru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Sta jos treba da se uradi na motoru? Da se proda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su reseni problemi sa strujom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Octobar 9, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Cena opet iskorigovana, 600 evrova fiksno, tj. koliko kubika toliko evrica. I da ponovim fon u slucaju da nekog interesuje moze me kontaktirati na isti, posto u zadnje vreme nisam cesto na forumu (064/5479254). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Rastadosmo se ona i ja makina otišla kod bivšeg kolege sa foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...