Alekre 12984 Napisano Jun 14, 2010 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koji deo opreme je zaduzen za zastitu karlice, odnosno kukova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan gornji protektori na (u) pantalonama ja ovo imam, mozda postoji jos nesto, ali ja ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4188 Napisano Jun 14, 2010 Ne silazi, 6560 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nema kod nas al nešto ovako bi bilo dobro da se nađe. http://www.ultimate-stuff.it/site/scheda_prodotto.php?categoria=moto&id=46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U katalozima imas da nadjes. Alpinestars kosta od 50 do 90e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...