aprilia rs 50 0 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razrezao serijski spuh neznam koji j e materijal i kojim elektrodam da varim help mee ljudi plzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shooter 0 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 24 postova Motocikl: v strom dl-650 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje se vari argonom ,za dodatak uzmes prohromsku zicu i samo zvoni,moze i sa co2 ,jeste jeftinije ali prska i ne svidja mi se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan najbolje se vari argonom ,za dodatak uzmes prohromsku zicu i samo zvoni,moze i sa co2 ,jeste jeftinije ali prska i ne svidja mi se ;D nece da prska sa Co2 ako sa onim sprejom sto sprecava lepljenje sabe na pistolju pre varenja poprskas na mestu celom duzinom gde varis moras nekoliko puta ako se sprej od toplote osusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aprilia rs 50 0 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI POSTO NISAM U MOGUCNOSTI DA MI NEKO VARI SA CO2 DALI MOZE OVIM OBIC APARATOM SA NEKIM POSEBNIM ELEKTRODAM .DALI MOGU ONE ZA ROSVRAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shooter 0 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 24 postova Motocikl: v strom dl-650 Prijavi odgovor kao problematičan ma naravno da moze obicnom ili inox elektrodom ali namucices samog sebe tako,tanak je to lim,ako vec moras elektrodom uzmi samo sto tanju 1 - 1.5,mada ja varim argoncem tako da sve volim sa njim da zavarim,nema brusenja ,nema propustanja i slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aprilia rs 50 0 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan okk hvala majstori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...