mozart junior 330 Napisano Septembar 15, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor veruj mi retko koji mz ovako izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da ga vratis u fabricko stanje,vece su ti sanse da ga prodas. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da ga vratis u fabricko stanje,vece su ti sanse da ga prodas. motor prodajem ovako kako stoji na slici, a dajem uz njega sve delove sto sam ja skinio sa njega... p.s. dajem i usmeno objasnjenje kako se sve vraca u prvobitno stanje, ako treba i ja cu pomoci u tome... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ok,tvoj motor-tvoja stvar. Ja sam ranije imao isto 251 i znam da me dosta ljudi zvalo da ga kupi. Sada je drugacije,kazu da je kriza pa se ljudi tesko odlucuju da pazare. Ne bih komentarisao izgled motora (stvar ukusa,nekom se svidja,a nekom ne) ali pogledaj sta se jos nudi za priblizne pare (ne kazem da tvoj motor vredi ili ne toliko koliko ga ti cenis) pa ces onda mozda shvatiti zasto te ljudi ne kontaktiraju. U svakom slucaju,zelim ti da uspes da prodas i kupis to sto si planirao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan MALI DIKTATOR dobio si pp, da ne gusim oglas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 19, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan da probam ovako... treba mi kes sto je hitnije moguce... cena je 600eura i moze u 2 puta da se isplati ili kako se dogovorimo za kes je 500 eura motor se preuzima nakon uplate celokupne sume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Januar 4, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan opet da kazem : motor ti je prelep vidim da si puno truda ulozio u njega i zivaca.cujemo se sutra u vezi motora.pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...