karl rap 0 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan e zato od sada neka se jave samo oni koji ne idu kod majstora kada treba da se zameni sijalica ili dopumpa guma,,,dosta mi je sto sam auto morao da teram u deltu do skoro,jedva sam cekao dan da izadje iz garancije da ih ne vidim vise....e to kad bi znao koliko boli zavrtelo bi ti se u glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 7, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego Karl, pa kolko to naplacuju u delti pumpanje gume i zamenu sijalice kad se ti toliko nerviras ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan e za tako komplikovane stvari pitam na forumu i onda dobijem odgovor da je najbolje da mi ipak strucno ovlasceno lice iz predstavnistva to uradi,a za sijalice cekam pa barem po 20 dana dok ne stignu jer mora iskljucivo da pise bmw jer sam nacuo da sijalica H7 od audija ne pasuje na bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan I pre neki dan isto covek skinuo gume sa opela i stavio na zamisli felne od golfa pa mi je bilo cudno kako to funkcionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 7, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan I pre neki dan isto covek skinuo gume sa opela i stavio na zamisli felne od golfa pa mi je bilo cudno kako to funkcionise Ma vidim ja da si ti ljut....samo ne znam dal je to pravi razlog Ziv bio veliki porastao :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 7, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan e za tako komplikovane stvari pitam na forumu i onda dobijem odgovor da je najbolje da mi ipak strucno ovlasceno lice iz predstavnistva to uradi,a za sijalice cekam pa barem po 20 dana dok ne stignu jer mora iskljucivo da pise bmw jer sam nacuo da sijalica H7 od audija ne pasuje na bmw Karl jel se ovako menjaju sijalice i pumpaju gume. Onaj u sredini sam ja https://www.facebook.com/media/set/?set=a.258610010873868.61263.258053537596182&type=1 Inače, teram i servisiram buldozer,greder, kombinirku,utovarivač, i prošao sam obuku za autodizaličara do 100 tona dizalice, kao i za operatera i servisera na betonskim pumpama na kamionu Živ ti meni bio i veliki porastao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan A zasto uvek svi misle da sam ljut...nikako,samo takav nacin imam komunikacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan A zasto uvek svi misle da sam ljut...nikako,samo takav nacin imam komunikacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci projekat mi je da upasujem nesto od takvih masina na motocikl...javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 7, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto uvek svi misle da sam ljut...nikako,samo takav nacin imam komunikacije Zato što si upao u ovaj deo foruma a nisi se ni predstavio,niti tvoj motor, godište,km.Što je neki red. Niti si postavio ijednu sliku svoga motora. Što je takođe red. Pretpostavljam da nisi ni pročitao od početka ovaj deo foruma, da vidiš ko je ko,i o čemu se ovde priča. Od mene si dobio na usb-u kompletno uputstvo za održavanje svoga motora,pa ako hoćeš sam da ga održavaš,niko ti to ne brani. Znači sa moje strane skroz kolegijalno i bez greške. Ali nije u redu da krećeš sa prozivkama i postavljanjem uslova a da ne znaš sa kim razgovaraš. A u ovom slučaju razgovaraš sa da dilp.maš.inž. koji je proveo 6 godina kao odgovoran za servis teške građevinske mehanizacije. Znači motori od 12L pa na više,suva mehanika i hidraulika bato...Radio sam stvari o kojima ti možeš samo da sanjaš. Ja sam napomenuo da idem kod majstora Bokilića, jer se fino provozam do tamo. Dočeka me uvek sa kafom, i čašicom razgovora. Uvek tamo neko svrati, upoznam i druge bajkere i druge motore, probam nešto novo. Zajedno sa majstor Bokilićem rasturam i sklapam svoj motor, jer mi je to draž. Da na kraju to i platim,ali svaka zabava ima svoju cenu,meni Bokilić nije skup. Promeni način komunikacije. Predstavi se kako treba i kreni iz početka. Ja zaista nemam nameru da od ovog foruma pravim privatnu raspravu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva rasprava..skroz pogresno,ali ajde ako je vec tako da onda kazem i ja da sto se motora tice,kako ti rece mozes samo da sanjas o tolikoj kilometrazi i promenjenim vrstama samih...ja ne masem sa nikakvim diplomama niti zelim jer smatram da ovo nije mesto za to...samo smatram da neko ko u svakoj temi u vezi ovog motocikla ima nesto da kaze nauci i nas necemu jer ja nemam taj problem da kazem nesto sto ne znam i nisam video do sada,ne poredim se nisakim niti sam istao od toga pomenuo.. A ako cemo da pricamo ko sta gde i kako u vezi auto moto sporta...odes pitas redom majstore trkace i bilo koga ko ima veze da ne govorim o bmw servisima...pitas lepo alone,batu,goxija, i da ne nabrajam ko je taj i oni ti kazu lepo sve da nisam vikend motorista koliko iskustva sa motociklima i koliko o tome znam i sve...nisam imao nameru do sad da se predstavljam kao neki pametnjakovic da ne pomisle oni koji nisu u toku...ipak ni sa tolikim iskustvom nisam bio u svakoj corbi mirodjija niti se mesao u svaku stvar na forumu da bi na kraju otisao kod majstora,hvala bogu imam ih gomilu koji se time bave ali ih ne smaram samo menjam ulje i na autu i na motoru nekoliko puta godisnje i to je sve...niti idem po skupovima niti glumim nekog velikog bajkera i ako ne vozim motor tek dva petka..to sto sam kratko na forumu je moja stvar i ima zasto je tako...zasto moram da svaki kilometar podelim na forumu gde ima ljudi koji mozda mnogo vise prelaze i znaju i da postavljam slike bilo kakve nisam to radio ni kada sam imao mnogo lepse motore a predstavljanje samog sebe bi mozda ostavio za neki sajt za upoznavanje da hocu ali ajde svako smatra forum drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan I glupo je da govoris da si radio stvari o kojima ja samo mogu da sanjam...jer ne znas, ja nista slicno nisam rekao ni u kakvom kontekstu vezano za tebe niti te ponizavao a mogu itekako a ti od sale i zezanja nadjes se pogodjen i prozvan i shvatis pogresno...opet tvoja stvar i meni je smesno sto sta pa ti ne pominjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 7, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče rasprava je završena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 7, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan QQ ispade filma strip.... A da vas dvojica predjete na pp i da ovde postavite koje sajle pasu za kocnice i gas !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 7, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan QQ ispade filma strip.... A da vas dvojica predjete na pp i da ovde postavite koje sajle pasu za kocnice i gas !? Pravo pitanje u pravo vreme :-) E jbga Dzoks ako ti ne znas posle toliko druzenja sa fundurom, kako ja da znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan QQ ispade filma strip.... A da vas dvojica predjete na pp i da ovde postavite koje sajle pasu za kocnice i gas !? Ja sam sebi za rezervu uzeo komplet iz Luisa .... 5 evrica .... https://www.louis.de/en/artikel/nipple-repair-kit-motorcycle-range/10019100?list=74420424 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 7, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan QQ ispade filma strip.... A da vas dvojica predjete na pp i da ovde postavite koje sajle pasu za kocnice i gas !? Ja sam sebi za rezervu uzeo komplet iz Luisa .... 5 evrica .... https://www.louis.de/en/artikel/nipple-repair-kit-motorcycle-range/10019100?list=74420424 to je prava informacija...A ne vas dvojica sto mlatite praznu slamu. Nagradno pitanje, plocice za stelovanje ventila su istih dimenzija kao za!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 8, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan QQ ispade filma strip.... A da vas dvojica predjete na pp i da ovde postavite koje sajle pasu za kocnice i gas !? Ja sam sebi za rezervu uzeo komplet iz Luisa .... 5 evrica .... https://www.louis.de/en/artikel/nipple-repair-kit-motorcycle-range/10019100?list=74420424 to je prava informacija...A ne vas dvojica sto mlatite praznu slamu. Nagradno pitanje, plocice za stelovanje ventila su istih dimenzija kao za!? BMW K100 serija KAWA Z1,Z900,Z1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 8, 2015 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Moj F je jos kod Joce, cekam i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 8, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moj F je jos kod Joce, cekam i dalje... Ja svratio kod Bokilića prekjuče na druženje. Odneo mu moj stari akumulator. Video tamo neki crni F,pomislio da nije tvoj. Neki momak iz Beograda isto Bilo bi dobro da se organizujemo jedan dan za neku kafu ili nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 8, 2015 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Moze organizacija cim mi bude gotov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 8, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan [quote name="perisicboro" post="1739938" Uuuuu lep...u najlepsoj bmw boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 8, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego Karl, čisto kao ideja koja bi bila interesantna verujem svima na ovom forumu moj predlog je sledeći: Budući da imaš motor ili motore koje dižeš iz pepela ( mislim na funduro) što ne bi polako krenuo sa dokumentovanjem toga što to radiš. Mislim da to na ovoj temi tako nešto niko nije radio, a bilo bi interesanto videti i čuti utiske o sređivanju fundura od stanja u kome si ga pazario pa do nekog krajnjeg stanja. Nadovezujem se na priču koji si mi pričao kada sam svratio do tebe o kompletnom sređivanju fundura kako same mehanike tako i estetike od leta preko zime. Par slika hroološki šta si radio i neki kratki txt ti neće mnogo vremena oduzeti pa da pratimo svi kako se feniks diže iz pepela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 8, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan QQ ispade filma strip.... A da vas dvojica predjete na pp i da ovde postavite koje sajle pasu za kocnice i gas !? Ja sam sebi za rezervu uzeo komplet iz Luisa .... 5 evrica .... https://www.louis.de/en/artikel/nipple-repair-kit-motorcycle-range/10019100?list=74420424 to je prava informacija...A ne vas dvojica sto mlatite praznu slamu. Nagradno pitanje, plocice za stelovanje ventila su istih dimenzija kao za!? BMW K100 serija KAWA Z1,Z900,Z1000 Mislio sam da li odgovara od zastave ili juga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 9, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan QQ ispade filma strip.... A da vas dvojica predjete na pp i da ovde postavite koje sajle pasu za kocnice i gas !? Ja sam sebi za rezervu uzeo komplet iz Luisa .... 5 evrica .... https://www.louis.de/en/artikel/nipple-repair-kit-motorcycle-range/10019100?list=74420424 to je prava informacija...A ne vas dvojica sto mlatite praznu slamu. Nagradno pitanje, plocice za stelovanje ventila su istih dimenzija kao za!? BMW K100 serija KAWA Z1,Z900,Z1000 Mislio sam da li odgovara od zastave ili juga? Ajd ne zezaj da se gadjaju ?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...