Giuliano 4 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih clanove foruma koji zive u Kanadi da mi pomognu. Posto se u maju selim u Toronto plan mi je da kupim motor kada budem u mogucnosti. Od vas koji ste iskusni i na licu ste mesta mi je potrebno nekoliko informacija. 1. Gde su nestali enduro motori? U oglasima mogu da nadjem samo R-ove i copere. Prosto neverovatno da nema ni jednog endura. Prilicno sam ocajan s obzirom da mi je enduro broj jedan na listi kupovine. 2. Koliko je osiguranje za motor? Znam da cu kao dosljak u pocetku morati da placam papreno osiguranje za kola koje iznosi u proseku $200 mesecno. Kakva je situacija sa motorom, koliko vi placate? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9952 Napisano April 7, 2007 Drug član, 4472 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih clanove foruma koji zive u Kanadi da mi pomognu. Posto se u maju selim u Toronto plan mi je da kupim motor kada budem u mogucnosti. Od vas koji ste iskusni i na licu ste mesta mi je potrebno nekoliko informacija. 1. Gde su nestali enduro motori? U oglasima mogu da nadjem samo R-ove i copere. Prosto neverovatno da nema ni jednog endura. Prilicno sam ocajan s obzirom da mi je enduro broj jedan na listi kupovine. 2. Koliko je osiguranje za motor? Znam da cu kao dosljak u pocetku morati da placam papreno osiguranje za kola koje iznosi u proseku $200 mesecno. Kakva je situacija sa motorom' date=' koliko vi placate? Hvala unapred![/quote'] Kad dodjes u Kandu javi se tada pa cemo ti pomoci koliko mozemo.Imam par prijatelja koiji zive u okolini Toronta i voze motore takodjer....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mada mislim da necu biti u mogucnosti da kupim motor ove sezone, mozda tek za sledecu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Moj ujak radi kao glavni mehanicar u KGB Motorcycles, pa javi kad budes hteo da vas povezem. Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Karlos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 23, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan U ponudi imas dosta japanskih enduro motora i KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...