muljaz 2040 Napisano Jun 6, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tragao sam neko vreme za dobrom textilnom jaknom i googlao, googlao.... Resio da kupim neku Rukka koja je sad na snizenju, ali u medjuvremenu dobijem dobru pondu za ovu Dane. Po nekim forumima sam nasao da je Dane po kvalitetu svojih prizvoda negde u rangu sa Rukkom, iako ja pre toga nisam nikad cuo za njih. Odlucio sam da je uzmem pa sta bude. Posle 20-ak dana koriscenja mogu samo da kazem da sam prezadovoljan. Nosio sam je na nekim temperaturama od 8 do 25 stepeni i nikad mi nije bilo hladno niti mi je bilo preterano vrucina, naravno bez zimskog uloska. Jakna je napravljena od nekog dinaxa, gore-tex-a, storm -cuff i ko zna cega jos .... Na laktovima i ramenima ima savitljive protektore, na ledjima memorijska pena... izuzetno prijatna za nosenje i u njoj ne idem kao robot ulicom. Ima 4 dzepa spolja i 2 unutra. Podesavanje na rukavima, struku i kukovima. Ima i neki lastis koji se sa ledja probaci izmedju nogu i zakaci sa prednje strane da ledja ne bi ostajala gola ako terate neki grbavac. Sve u svemu izuzetno kvalitetan proizvod za ne preveliku sumu. Ko je u nedoumici sta da kupi moja preporuka http://www.danebikewear.nl/cs/271?id=102029_02.jpg&h=210&w=210 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 6, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovu: http://shop.motoport.de/product/products_id/23/ Fenomenalan kvalitet, ali je i cena jaka. Ja sam prezadovoljan, i svima bih je preporucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2040 Napisano Jun 6, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ono istina da cena deluje malo visoka, ali mislim da kvalitet to skroz opravdava. Ovo je dosta pristojnije od mnogih drugih koje sam gledao a koje su mozda 100tinjak evra jeftinije. Ipak se to ne kupuje svakih mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako si je dobavio ovamo i kako si ubo velicinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2040 Napisano Jun 6, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobavio je preko nezvanicnog distributera iz neke kompenzacije covek dobio. A sto se velicine tice to je bila cista sreca. Stoji kao salivena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli kako bi bio zadovoljan tek da si uzeo GTI. Valja proveriti kod distributera, mozda ima jos nesto zanimljivo na lageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2040 Napisano Jun 6, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mu nije ostalo vise nista. A ovo X u oznaci znaci da je u fulu, to je i bolje nego GTI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja pohvalim DANE opremu. Nedavno sam devojci i sebi kupio dve jakne DANE ASTED, http://www.motoport.nl/epages/Motoport.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/Motoport/Products/022656/SubProducts/022656 , i toliko sam oduševljen da ću i pantalone njihove da kupim. Nezavisno od spoljne temperature u njoj je veoma prijatno. Sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Valja proveriti kod distributera, mozda ima jos nesto zanimljivo na lageru. Momci, kakva je to dobra ponuda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto meni nece da radi ova adresa? http://www.danebikewear.nl/cs/271?id=102029_02.jpg&h=210&w=210 :P Uzgred da pitam, jel imaju ovi nekada neke popuste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2040 Napisano Jun 7, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto meni nece da radi ova adresa? http://www.danebikewear.nl/cs/271?id=102029_02.jpg&h=210&w=210 :P Uzgred da pitam, jel imaju ovi nekada neke popuste? Ne radi adresa ni meni. Kad sam tragao o iskustvima sa ovom jaknom prvo sam ubo tu neispravnu adresu. Sto se popusta tice to ne znam. Napisao sam gore da pre ove ponude cka nisam ni cuo za njih, mada ja slabo i pratim tu opremu. Ja sam dobio super popust i ovom prilikom samo mogu da se zahvalim nezvanicnom distributeru i toliko sam oduševljen da ću i pantalone njihove da kupim Takodje imam u planu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...