Jump to content

Moto Zajednica

Honda hornet 2000 god savjet

Recommended Posts

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Izuzetno pouzdana i poslusna sprava.

2000. godiste je nekako prelomno.Dosta "starih" modela (sa prednjim tockom od 16") je registrovano tada..

Gledaj da ta ima tocak od 17".Mnogima to nije vazno,ali se motor bolje ponasa i veci je izbor guma  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pa sad drugari ne moze od jednog naked-a da se trazi mnogo komfora.Ja sam 182 i sa maskom sve bese u redu do 130km/h.Amortizacija kad je tvrdja,motor se bolje vozi...

Kad se nesto voli,mora malo i da se pati  ;D

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

ne mislim ja na zastitu od vetra, ja sam veliki ljubitelj golaca, kao sto kazes, "kad se nesto voli..."  , samo nek me udara...mislim na kompletan smestaj vozaca, visoko se sedi na sedistu u odnosu na rezervoar, pogotovu smestaj nogu, odose iznad rezervoara  :D  rekao bih da se bolje smestim na R iste klase...

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: honda hornet

a reci mi za potrosnju i jel imas jos neku vecu sliku da vidim kako ti stoji motor kad si 190 visok e to mene najvise razbija oko trgovine

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

ako hoces da drugi kazu vidi kako dobro izgleda on na tom motoru onda se otvori za 1098....mnogo je bitnije kako se ti osecas na njemu, i da li ti je lep motor iz ugla vozaca, (sto ne znaci naravno da ces kupiti motocikl koji smatras ruznim kompletno , koji je lep samo "odozgo") jer ces se tako nabolje osecati na njemu i sa njim....  ne gine ti ni CB 1000 R  ;D    ..poz

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

'De si bre "davidoff",nema te 100,200 godina.

Pa evo me tebe nema! Malo sam stao sa radovima pa ti se ne javljam! Cujemo se!

a reci mi za potrosnju i jel imas jos neku vecu sliku da vidim kako ti stoji motor kad si 190 visok e to mene najvise razbija oko trgovine

Potrosnja izmedju 6-8 l zavisi kako vozis! Ako te velicina muci onda idi na neki plac sedi pa vidi kako ti lezi i odgovara mislim da je karaula u pravu motor se kupuje srcem ne glavom! Ako ti se svidja kupuj neces zaliti!  ;)

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: honda hornet

gledao sam motor bas je fin mnogo doduse trebaju gume nove al sve je to potrosni materijal;)

pa kako god neka stoji ;) idem sutra da ga gledam sa majstorom pa dako bude valjao da ga trgujem ;)

interesujeme jel skupo  2000evra za 2000 god i odrzavanje na njega sta su mu falinke sta se kvari pa nek je to honda ;)

.....

Sta to treba da znaci?Vid'o si ,pa ost'o bez teksta ili cekas blagoslov forumasa?

Ja da ti dam jos par korisnih informacija,a ti si taj koji "meri".

Ako je motor proizveden kao model za 2000,MORA da ima prednji tocak od 17",MORA da je plave,zute ili crne boje i MORA da ima prefix na ramu JH2PC34A.U slucaju da je na zadnjem mestu slovo E u pitanju je S model koji bi trebalo da ima masku.Ako je nema...

Sto se tice falinki,nema tu sta mnogo da se prica.U pitanju su sitnice tek da te podsete da imas motor  :D,Naravno zavisi kako je cuvana,kao i svaki drugi motor.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja