kauboj24 1 Napisano Jun 5, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan e cao , interesuje me iskusvo vase na ovaj motor pouzdanost , odrzavanje... svaki savjet koristan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jun 5, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno pouzdana i poslusna sprava. 2000. godiste je nekako prelomno.Dosta "starih" modela (sa prednjim tockom od 16") je registrovano tada.. Gledaj da ta ima tocak od 17".Mnogima to nije vazno,ali se motor bolje ponasa i veci je izbor guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jun 5, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan a dobro za tocak to na kraj krajeva uradi sam opcijaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan a visina vozaca za tu hornet jel moze 186cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan jedva ali moze...ja sam 190, probao sam, nije najbolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jun 8, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad drugari ne moze od jednog naked-a da se trazi mnogo komfora.Ja sam 182 i sa maskom sve bese u redu do 130km/h.Amortizacija kad je tvrdja,motor se bolje vozi... Kad se nesto voli,mora malo i da se pati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ne mislim ja na zastitu od vetra, ja sam veliki ljubitelj golaca, kao sto kazes, "kad se nesto voli..." , samo nek me udara...mislim na kompletan smestaj vozaca, visoko se sedi na sedistu u odnosu na rezervoar, pogotovu smestaj nogu, odose iznad rezervoara rekao bih da se bolje smestim na R iste klase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan u principu taj naked grdno stoji vozacima iznad 180cm visine dzabe sto je dobar motor kad te je ruzno vidjet na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 9, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 192 i stoji mi odlicno (<<<<<pogledaj avanter <<<<<),ako si nizi ne razmisljaj kupuj i uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jun 9, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan 'De si bre "davidoff",nema te 100,200 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan a reci mi za potrosnju i jel imas jos neku vecu sliku da vidim kako ti stoji motor kad si 190 visok e to mene najvise razbija oko trgovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 9, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces da drugi kazu vidi kako dobro izgleda on na tom motoru onda se otvori za 1098....mnogo je bitnije kako se ti osecas na njemu, i da li ti je lep motor iz ugla vozaca, (sto ne znaci naravno da ces kupiti motocikl koji smatras ruznim kompletno , koji je lep samo "odozgo") jer ces se tako nabolje osecati na njemu i sa njim.... ne gine ti ni CB 1000 R ;D ..poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 9, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan 'De si bre "davidoff",nema te 100,200 godina. Pa evo me tebe nema! Malo sam stao sa radovima pa ti se ne javljam! Cujemo se! a reci mi za potrosnju i jel imas jos neku vecu sliku da vidim kako ti stoji motor kad si 190 visok e to mene najvise razbija oko trgovine Potrosnja izmedju 6-8 l zavisi kako vozis! Ako te velicina muci onda idi na neki plac sedi pa vidi kako ti lezi i odgovara mislim da je karaula u pravu motor se kupuje srcem ne glavom! Ako ti se svidja kupuj neces zaliti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam motor bas je fin mnogo doduse trebaju gume nove al sve je to potrosni materijal;) pa kako god neka stoji idem sutra da ga gledam sa majstorom pa dako bude valjao da ga trgujem interesujeme jel skupo 2000evra za 2000 god i odrzavanje na njega sta su mu falinke sta se kvari pa nek je to honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan .......................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jun 14, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ..... Sta to treba da znaci?Vid'o si ,pa ost'o bez teksta ili cekas blagoslov forumasa? Ja da ti dam jos par korisnih informacija,a ti si taj koji "meri". Ako je motor proizveden kao model za 2000,MORA da ima prednji tocak od 17",MORA da je plave,zute ili crne boje i MORA da ima prefix na ramu JH2PC34A.U slucaju da je na zadnjem mestu slovo E u pitanju je S model koji bi trebalo da ima masku.Ako je nema... Sto se tice falinki,nema tu sta mnogo da se prica.U pitanju su sitnice tek da te podsete da imas motor ,Naravno zavisi kako je cuvana,kao i svaki drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam hondu ;) ;) ;) ;) ;) ;) pa sad samo lagano ))))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 4, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srecom i da se lepo navozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan hvala 1999 godiste dobro je ocuvana ima nekih sitnica ali sitno je to 22ooo km presla ))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na kupovini Da predjes jos bar duplo od te sadasnje km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...