Ponoćni jahač 1912 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Meni je udobnije i toplije u 100% vunenim "helankama". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 5, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa CHeris vesom je sto u svom sastavu ima pamuk. Pamuk, to znaju narocito skijasi;)), zadrzava znoj i to onda cini da vam je hladno (pamuk se natopi, znoj isparava lagano, a svako isparavanja snizava temperaturu povrsine sa koje isparava). U tom smislu Cheris moze da bude neka zamena za obican pamucni ves, sa jako povoljnom cenom. Ipak, ne radi se o aktivnom vesu, u smislu da odvodi znoj sa tela i ne natapa se. kupio sam aktivni ves sledece sadrzine: 61% Polyamid, 30% Polyester (COOLMAX® ), 9% Elastan tek treba da ga probam, mozda je glupo pitanje, ali sta nosite od donjeg vesa (gace)? one kao pamucne nisu pozeljne ako za cilj imamo nezadrzavanje znoja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peraradar 23 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj oblaciti duge gace ispod Kratke gace nece zadrzati mnogo znoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 5, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj oblaciti duge gace ispod Kratke gace nece zadrzati mnogo znoja duge ne nosim nikad, zanimalo me je da li ce kratke da imaju funkciju "znojnice"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim stalno duge gace vojne. Sto bi se znojio kad te voznja motora hladi i uvek je neka optimalna temperatura? (osim oko kolena, tu je uvek ladno) Kada je hladno ja pravim kombinaciju vojne dugachke gace+kozne pantalone. Radi poso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Evo hladnoće, i opet aktuelna tema "Šta navući na sebe - a ne promrzline"? Da li je aktuelan i dalje Čeriš veš, zimski komplet? Šta kaže drug član Zextreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 31, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirajte Bojana na gore navedeni telefon i dogovorite se o preuzimanju, ceni... Poslednja velika nabavka je bila u oktoru prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 25, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan jel postoje zimska i letnja verzija cheris aktivnog vesa - ili je samo jedan proizvod u pitanju? gore mi je bilo letos na +40 nego ovih dana na nula stepeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovaj broj i dalje aktuelan i da li su prodavnice i dalje na istim lokacijama? Ide hladno vreme, pa se valja spremiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17349 Napisano Novembar 3, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3693 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovaj broj i dalje aktuelan i da li su prodavnice i dalje na istim lokacijama? Ide hladno vreme, pa se valja spremiti! Uze mi reč iz usta! ja sam bio za sebe uzeo dva para ovog veša, plus jedan za suprugu i plus još tri para za drugare. Nosio sam uvek kada je hladno (ne samo kada sam na motoru) i još uvek je sve u funkciji. Izuzetno sam zadovoljan i uzeo bih još koji par. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, Ziko, ove godine ima da vozimo u pidzamama! Niko se na javlja, mori... P.S. Nista drugo ne preostaje nego put pod noge, pa da proverim navedene adrese. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Novembar 10, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Nađoste li prodavnicu ? Imali ih ? Imam ovaj veš sad je već 4. zima. Odličan je, ali vreme je za nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Novembar 11, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas informišem - danas kupio Cherish u Tempu kod kvantaša (Zemun) 1829 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Novembar 11, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan U Srbijateksu u 29.nov,preko puta murije 1600dinj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Novembar 11, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan U Srbijateksu u 29.nov,preko puta murije 1600dinj Gde si ti do sad s tom informacijom !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 13, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan U Srbijateksu u Novom Sadu, danas bio, nema aktivnog veša, slabo im išla prodaja pa ne naručuju već par godina, imaju samo prazne kutije, ima ih dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Novembar 13, 2012 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce sajam ski opreme,prva nedelja u decembru bice toga na pretek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.cherish.rs/Prodajna%20Mesta.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 14, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Klinac mi trenira hokej i uzeo sa mu zimski veš od Underarmour-a http://www.underarmour.com/shop/us/en/pid1002512 Kad izađe na led na sebi ima tu zimsku "rolkicu", štitnike i hokej dres na sebi. Posle treninga ta majca je mokra sa spoljne strane a on je maltene suv ko barut ispod. Da ne poveruješ koliko je dobra. Plaćena je sa poštarinom oko 25eur ali vredi svaki dinar. Ja pratim od skora licitacije na ebayu i ako je nađem za neku pristojnu kintu pazariću je bez razmišljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d.stole 0 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa nabavkom vesa za clanove BJBikers foruma? Jel dostupan ovaj Bojan, koja je cena ako se uzima preko njega? Zborite ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ja sam uzeo u Tempu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 9, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje da li jos uvek postoji varijanta narucivanja preko telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 9, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da može i dalje... Cherish kontakt strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan a koji bojan kad ukucas pretraga clanova ima bojana koliko hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 7, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne pogledate u intersportu,mislim da sam video tu prodavnicu u Beogradu.Ja sam uzeo neki aktivni ves u toj prodavnici,100% poliester,touchnine firma,doduse u Svedskoj prosle nedelje.Bio je popust od 250 na 99 kruna,udenuo sam ga,a!Sigurno ima i kod nas kad ima i tamo pa pogledajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...