đunta 4180 Napisano Jun 12, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan To vam je zimski aktivni ves.Ja ga koristim do -10 a posle toga imam kvalitatniji.Za te pare sasvim solidan ves ali nikako nije za leto.Pozdrav! To sam hteo da čujem, napolju 39 tako da mi taj veš trenutno ne treba al ću ga kupiti sigurno. I niko ne reče koji rukav,nogavica,boja...znači moram u neku radnju po informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Dugi rukav, crna boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jun 12, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan A donji deo, bokserice ili unterciger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Unterciger. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jun 12, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 13, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moze jos da se poruci ko je zainteresovan, uzeta je druga tura i salje se post expresom sutra ljudima iz unutrasnjosti.... Ja sam danas vozio od UE do Bg samo u gornjem delu ispod jakne... ostao suv, nije mi bilo vruce, provristao kad sam stao! Postoji i varijanta boxerice i majca kratki rukav od slicnog materijala, cenu cu sutra saznati pa javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jul 8, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pogledo veš u živo, deluje vrlo kvalitetno i nije debeo što znači da odgovara i za letnje varijante. Čito sam fabričko uputstvo na jednom stranom proizvodu, viša puta skupljem, navode upotrebu i leti i zimi istog artikla. Kad bude bila moguća porudžbina neki sledeći put, prijavljujem se, verovatno 3 kompleta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Septembar 5, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Zex, jel može nekako da se poruči veš, postalo ladno. Pošto ti nisi mobilan, može neko drugi da se angažuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sigurno ce da se cima..od prosle ture ostalo mu 3 komata koje su ljudi narucili, a nisu preuzeli i platili! Pa se ti cimaj opet.. p.s.zato ja imam sad 3 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Septembar 5, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma sigurno ce da se cima..od prosle ture ostalo mu 3 komata koje su ljudi narucili, a nisu preuzeli i platili! Pa se ti cimaj opet.. p.s.zato ja imam sad 3 ;D Ne mogu da vereujem da nas ima takvih, em čovek da im učini em da ga nasankaju. Nema brate, marva smo najgora na svetu. Ako jke tako, Zex, daj kontakt na pp, otići ću i uzeti za par nas drugara sa lepšim polovinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima jos cetvoro zainteresovanih, ali SIGURNO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa Zex, nemaš kud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan svakako mu je 3 kom ostalo,doda jos ove nove i eto matematike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I treba da mete to troje na stub srama. Ja se ponudio da uzmem hemiju i kozmetiku, za beskontaktnopranje auta i motora pa ne bi voleo da mi ostane kanta voska recimo za 2 života. Treba da se zna koji su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E batalite coveka..jedva pljugu pusi..a ne da kucka po tastaturi! Radnja ovog vesa postoji..pa pravac tamo.. Dobar dana..dobar dan mi smo? vi ste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar se nije sliko sinoć pored motora. Reko malo terapije. Šalim se naravno. Ima radnja al ako je postigo popust za nas, da odemo direktno u proizvodnju il već gde. Ajd Vlako, ako imaš slobodu, pitaj ga za kontakt, otići ću ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan +1 I ja rekoh da želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga nebih uznemiravo vise sa glupostima.. Ali, kada bude procitao ovo..ako stavi ..stavi.. Ja imam Svetac ta 3 para ;D.. Hvala nesavesnim forumasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno, ako se javi il pročita neki blizak sa njim. Bilo kako bilo, da inoviramo temu pa da se sakupimo. @Vlajko, koje veličine, boje i kratke duge imaš pa daj da to neko preuzme. Moja supruga i 2 drugara su dosta manji od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nedam bre! Idite u radnju pa gnjavite ljubazno osoblje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Joj, ima jedna al joj mali LY veš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga nebih uznemiravo vise sa glupostima.. Ali, kada bude procitao ovo..ako stavi ..stavi.. Ja imam Svetac ta 3 para ;D.. Hvala nesavesnim forumasima koaj je cena jednog,malo nosenoga para?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 6, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo VaKo, posto je sin direktora fabrike posta bajker i clan bjb, javio mi se danas, ucinicemo da ponovo radi bioskop! ;D Ja trenutno nisam u mogucnosti da se cimam oko toga posto sam povredjen i jedva ovo kucam, vi se smislite kome sta treba pa bi mozda mogli da organizujemo da se za DDK podeli i poruceni ves...( ne saljite jos porudzbine dok vam ne javim) Videcu da li postoji mogucnost da tako bude..... Ajd sad lagano pun gas i pazite da vam 00 ne promrznu jer se niste snabdeli na vreme!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...