biza 829 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ajd ja da odgovorim,narucio sam juce i danas stiglo...ako si oko 75 kg velicina l,85kg xl itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Visina 175 tezhina 85. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan manje vise smo tu,ja uzeo xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6416 Napisano Februar 18, 2014 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Visina 175 tezhina 85. Isti smo, uzmi xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Visina 175 tezhina 85. Isti smo, uzmi xl hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan j*b* ga, ja uzeo duge gaće, završavaju posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, citao sam prvih 5 strana i dosao da vidim sta se desava na kraju, tako da ako je neko odgovorio vec na moje pitanje, izvinjavam se. Zanima me neki letnji, koji bih mogao da nosim ispod jakne kao majcu s dugim rukavima, da li su to na kraju ti povoljni o kojima se prica ili uopste nema razlike izmedju letneg i zimskog? Ovako nesto me zanima Tekst koji želiš I da li je ovo npr letnji? http://www.louis.de/...artnr_gr=504078 Vidim da je Last chance, pa razmisljam da vidim da li neko od ovih sto nabavljaju ide uskoro pa da ugrabim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...