N e g r o 311 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Evo o cemu se radi. Imam mogucnost da nabavim potpuno zdrav i odlican agregat RC42 sa sve karburatorima, lamelom, ... ama ceo. E zanima me da li je ikome jos ovo padalo na pamet (ili sam ja jedini ludak) da se zameni u kompletu agregat RC04 sa navedenim RC42. Lice jedan na drugi, skoro su im identicne karakteristike samo je potonji jedno 15 godina mladji od mog. Ovih dana planiram da izvucem komplet mere sa moje masine (rupe za nosace kojima se pricvrscuje agregat na ram) i da onda odem i premerim taj RC42. Ako neko ima sta pametno da kaze - izvolite, tema je zapoceta upravo zbog toga. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan skoro 50 pregleda i nijednog odgovora ili misljenja??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto pise "jel ima neko sta PAMETNO da kaze" ;D Pa po nekoj mojoj logici, zasto ne bi moglo? Eventualno zbog drzaca, ne znam kako na njemu stoji motor, ali sigurno moze da se namesti uz minimalne prepravke. I mislim da se isplati, jer je dosta mladji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Pa i moje misljenje je takvo, nego da pitam da li da se upustam u egzibiciju, ima li nade da uspe. Ako nema - da znam u startu. Uz masinu ide komplet struja, cdi, karburatori, ovo, ono, znaci trebalo bi da se premesti lancanik sa moje masine na ovu (osim ako nije bolji na ovoj a odgovara broj zubaca i stanje) i mislim da je to - to. Ukoliko treba da se napravi neki distancer, dodatni nosac i tome slicno - mislim da je to vise nego trivijalno za dobrog majstora. Jedino ako je mnogo veci gabaritno pa ne moze da se uglavi u ram - to je onda druga prica. Ideja i jeste masina koja je 15 godina mladja, a koja radi bez zamerke sa skoro identicnim putnim karakteristikama... Onda idemo na kraj sveta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! I javi sta si uradio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 6, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce moci ali gledaj onda da uzmes i komplet karburatore i sve Ne znam samo da li ces imati mesta da ubudzis to sve zbog one kutijetine za filter fazduha al' i to moze da se sredi ako se ponovis sa 4 lepa KN filtera Ako se odlucis na to, obavezno da okacis temu sa sve slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da cu otvoriti temu, a vec sam napisao da ima i karburatore, i lamelu i sve u kompletu sa intalacijom.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 6, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze,moras da obratis paznju na pravac lanca i lancanika,moras da kompletnu instalaciju za paljenje i punjenje premestis,ako treba prilagodis ram novim nosacima agergata,i naravno da prilagodis kutiju filtera za vazduh,sajle su najmanje problematicne,moze ali boli neki put u pm... ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam izvrsio preliminarna merenja rupa od nosaca agregata na ramu, sutra idem da premerim na drugom agregatu i ide poredjenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 8, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ti nisi prošle godine komplet sredio agregat od boldorke. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, samo je Sergio to uradio bolje. Ti ne bi tetu od 360 meseci menjao za seku od 216 meseci za jahanje? (barely legal) ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jun 12, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde strucno pitanje: jel mogu da iskoristim bobine od moje masine a da stavim cdi od sevenfifty ili moram sve da menjam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan E kako je odaaaavno otvorena tema a i radovi su presli sredinu, mogu da zatvorim ovu temu sa odgovorom samom sebi: moguce je! Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...