drugsef 137 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Na mom guzziju sam zatekao amortizere koji su se dopumpavali vazduhom. Medjutim to je neko sve razbucao i umesto ventila stavio srafove. Ja sam to sve skinuo i napravio srafove sa ventilima za dopumpavanje medjutim nikako da primi vazduh, u stvari ne moze da se napumpa 2,5 bara koliko u katalogu pise. Elem posto sam imao par nekih drugih amortizera ja ove skinem i stavim druge koji su obicni uljani. Sada sam u nedoumici jer sam rasturio ove amortizere i mehur koji se naduvava je ispravan ali nemam pojma da li u njega uopste ide ulje. Ulja je bilo mozda i previse pa molim sve koji su nesto na tu temu radili da se sa svojim iskustvima jave da ukrstimo misljenja bice sigurno interesantno za citaoce. Ili ako poznaju nekoga ko je Dr za te stvari da me upute na njega jer bi voleo zbog udobnosti u voznji da ovo osposobim i vratim u ispravno stanje. Pozdrav iz Jagodine Rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...