dul-boy 4 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari planiram da se posle bike rock misije u Kosovskoj Mitrovici spustim preko Albanije do Ohridskog jezera na jedno 2 dana pa da nastavom ka Grckoj...Da bih uz ogranicen budzet stigao sto dalje potrebano mi je sto jeftinije prenociste,pa me zanimaju cene kampova(sator za 2 osobe) i ako imate da preporucite neke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan http://www.thecampingmap.com/ Ja sam bio prosle godine i mogu ti reci da kampovi u opste nisu jeftini,ako me secanje ne vara mislim da smo platili 2 noci negde oko 50e za mene,zenu,mootor i sator tako da...Razmisli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jun 4, 2010 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam bio sa porodicom u Grckoj na moru i na plazi gde smo isli bio je kamp. Cena je bila oko 25E za motor, sator i dve osobe. Naravno cene su pojedinacne, otprilike motor 4, sator 6, 2 osobe po 7-8eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trenutno na Zakintosu, doduse ne u kampu. Uopste nije jeftino. Putarine u Grckoj - svako malo je neka naplatna rampa. Nije mnogo - po euro, euro i po (cena za motor), ali mnogo puta po malo = poprilicno, a i stajanje svaki cas smara. Klopa - u svakom slucaju skuplje nego kod nas, od izbora mesta zavisi cena, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam dosao sa puta, u Grckoj smo kampovali dva dana, jednom u Kavali , jednom u Platamonasu. Cene su bile pred sezonske, znaci jeftinije , u kavali nas je izaslo 23 e, za dva satora i dva motora nocenje, a u Platamonas-u 20e. Za razliku od Turske gde je kamp za dve osobe bio od 5 do 10e ovo je skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i ja planiram da idem na kamp varijantu, ali kad pogledam ove cene, vise se isplati da rezervisem neshto. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Jun 6, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine bio porodično u kampu Thalatta. Fenomnalno mesto. evo ti cenovnik http://www.thalattacamp.gr/en/pages/pricelist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.campingreece.gr/ http://www.camping-in-greece.gr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Putarine mogu i da se izbegnu ako ides preko Verije, Gravene, Janjine, sve do Patre, ( predeli su fantasticni) dobrim delom je autoput koji se iz ne znam kojih razloga ne placa. Pusaci neka ponesu sto vise pljuge odavde, tamo je najjevtinija paklica 2,2E, sve u svemu cene su im astronomske. Benzin je oko 1ipo evro, hleb je 80 centi (ako ga nadjes u pekari) u prodavnicama je 3,3 e. Nije ni Grcka sto je nekada bila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram sdrustvo tek tamo u Septembar, Paralija najverovatnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam došao iz Paralije. Ima kamp ka Olimpic Bech-u, jedan jedini, i tamo sam prepisao cene za Jul i Avgust. po osobi 6 deca 3 veliki šator 5 mali šator 4 karavan 7 prikolica 7 struja 3 auto 3 *motor ne postoji u cenovniku ;D i ja planiram da idem na kamp varijantu, ali kad pogledam ove cene, vise se isplati da rezervisem neshto. ??? Živa istina, kad se sračuna sve odozgo baš tako ispada. U hotelima je u istom periodu soba oko 35 evra a za te pare ima i cenkanja kao i baš dobrih hotela ako se plaća po punoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog kampa ispod Olimpa, dobio sam lepe preporuke za njega, cene su kazu iste kao i prosle godine. Ja nisam bio tamo ali planiram ove godine. http://www.castlecamping.gr/gbfindus.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ispod mog potpisa link sa putopisa iz Grcke. Tu su ti i cene i slicice kampova.. Elem, da je ekstra povoljno i NIJE, 23-25 evra za dvoje, sator motor... Ali su uredjeni, cisti, sa svim sto ti treba dok si na letovanju. Jedino sto supermarketi po kampovima DERU sa cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 18, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan E sad jos da dobijemo broj tog Aleksandra na ohridu i tog Spirosa za gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar - +38970630606 Spiros - 00302310546465 Izvinte ako sam obecao ranije pa zaboravio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.campingclubbelgrade.org/upload/viewtopic.php?id=211 http://www.grckainfo.com/?action=show_static_page&id=41-Kolima-za-Grcku Evo nekih iskustava ...navodno ima i dosta DIVLJIH kampova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan izvinte za off ako je mladji motor tj ako nema puno godina jel jeftiniji smestaj :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan U Grckoj ne gledaju godiste motora bitno je da ti je otvoren izduv...sto je otvoreniji to bolje... mozes cak i da zaradissss ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...