Jump to content

Moto Zajednica

Kampovanje u Grckoj

Recommended Posts

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: SC 57

Drugari planiram da se posle bike rock misije u Kosovskoj Mitrovici spustim preko Albanije do Ohridskog jezera na jedno 2 dana pa da nastavom ka Grckoj...Da bih uz ogranicen budzet stigao sto dalje potrebano mi je sto jeftinije prenociste,pa me zanimaju cene kampova(sator za 2 osobe) i ako imate da preporucite neke....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god.

http://www.thecampingmap.com/

Ja sam bio prosle godine i mogu ti reci da kampovi u opste nisu jeftini,ako me secanje ne vara mislim da smo platili 2 noci negde oko 50e za mene,zenu,mootor i sator tako da...Razmisli.

• Ne silazi, 5555 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Prosle godine sam bio sa porodicom u Grckoj na moru i na plazi gde smo isli bio je kamp. Cena je bila oko 25E za motor, sator i dve osobe. Naravno cene su pojedinacne, otprilike motor 4, sator 6, 2 osobe po 7-8eura.

• Svrati ponekad, 446 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R

Ja sam trenutno na Zakintosu, doduse ne u kampu.

Uopste nije jeftino.

Putarine u Grckoj - svako malo je neka naplatna rampa. Nije mnogo - po euro, euro i po (cena za motor), ali mnogo puta po malo = poprilicno, a i  stajanje svaki cas smara.

Klopa - u svakom slucaju skuplje nego kod nas, od izbora mesta zavisi cena, naravno.

• Zainteresovan, 830 postova
  • Motocikl: XTZ 660 Ténéré

Pre par dana sam dosao sa puta, u Grckoj smo kampovali dva dana, jednom u Kavali , jednom u Platamonasu. Cene su bile pred sezonske, znaci jeftinije , u kavali nas je izaslo 23 e, za dva satora i dva motora nocenje, a u Platamonas-u 20e. Za razliku od Turske gde je kamp za dve osobe bio od 5 do 10e ovo je skupo.

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Putarine mogu i da se izbegnu ako ides preko Verije, Gravene, Janjine, sve do Patre, ( predeli su fantasticni) dobrim delom je autoput koji se iz ne znam kojih razloga ne placa.

Pusaci neka ponesu sto vise pljuge odavde, tamo je najjevtinija paklica 2,2E, sve u svemu cene su im astronomske. Benzin je oko 1ipo evro, hleb je 80 centi (ako ga nadjes u pekari) u prodavnicama je 3,3 e. Nije ni Grcka sto je nekada bila!

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Pre par dana sam došao iz Paralije. Ima kamp ka Olimpic Bech-u, jedan jedini, i tamo sam prepisao cene za Jul i Avgust.

po osobi 6

deca 3

veliki šator 5

mali šator 4

karavan 7

prikolica 7

struja 3

auto 3

*motor ne postoji u cenovniku  ;D

i ja planiram da idem na kamp varijantu, ali kad pogledam ove cene, vise se isplati da rezervisem neshto.  ???

Živa istina, kad se sračuna sve odozgo baš tako ispada. U hotelima je u istom periodu soba oko 35 evra a za te pare ima i cenkanja kao i baš dobrih hotela ako se plaća po punoj ceni.

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Imas ispod mog potpisa link sa putopisa iz Grcke. Tu su ti i cene i slicice kampova..

Elem, da je ekstra povoljno i NIJE, 23-25 evra za dvoje, sator motor...

Ali su uredjeni, cisti, sa svim sto ti treba dok si na letovanju. Jedino sto supermarketi po kampovima DERU sa cenama.

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: SC 57

U Grckoj ne gledaju godiste motora bitno je da ti je otvoren izduv...sto je otvoreniji to bolje... mozes cak i da zaradissss  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja