shtikla 54 Napisano Jun 4, 2010 When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem karburatore skinute sa Suzuki Srada 600ccm '97.god. Na karburatorima je otisla jedna zaptivna gumica na loncicu(mada ni ostale tri nisu sjajne), pa kaplje benzin na tom mestu i vuce fals vazduh. Resenje(privremeno) - crveni silikon, trajno - druge gumice. Ostalo je ispravno, kuciste celo. Cena je zato 60e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shtikla 54 Napisano Jun 6, 2010 When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da stavim kontakt tel. 0640580007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shtikla 54 Napisano Jun 10, 2010 When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shtikla 54 Napisano Jun 13, 2010 When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Posto me mnogi zovu da pitaju da li imam jos delova za srada, evo svima da odgovorim da nemam, imam samo ove karburatore i jednog kompletnog Suzuki GSX-R 600 Srada 1997.god, ispravnog, NE u delovima, vec u voznom stanju, odlican... na prodaju, cena je 2000e, treba samo da se registruje (domace table, istekla registracija). Stavicu ga ovih dana sa slikama u novu temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...