nidzamalli 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tomos APN6s Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ja sam ovde nov. Treba mi pomoc oko uvoza Yamahe Xt125x ( http://www.moto.it/moto-usate/yamaha/xt-125/xt-125-x--2005-10/index.html?msg=2525415 ) od prilike nesto ovako! E sad ja nzm koliko kosta : Carina, i sta sve ide kada se uvozi motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ja sam ovde nov. Treba mi pomoc oko uvoza Yamahe Xt125x ( http://www.moto.it/moto-usate/yamaha/xt-125/xt-125-x--2005-10/index.html?msg=2525415 ) od prilike nesto ovako! E sad ja nzm koliko kosta : Carina, i sta sve ide kada se uvozi motor? Vidi Nidzo, potrebna ti je visestruka pomoc i stvar nije bas jednostavna. -Prvo ti treba neko ko bi kontaktirao prodavca, ukoliko ti ne znas italijanski, jer se nemoj zanositi da tamo neko zna engleski. Dakle neko ko ce da zove, malo se iscenjka i dogovori kupovinu (kaparu, datum isporuke, nacin i to) -Drugo, treba ti prevoznik, obicno to mogu da obaveprevoznici koji prevoze polovne automobile iz Italije. Jos jedna stvar u vezo ovoga, trazi motor negde malo blize (ako je moguce), mada ni Lombardija nije van linije kretanja konvoja sa polovnim automobilima. Prevoznika ima dosta i mozes da biras, ako ti zatreba telefon, posalji mi pp. -Trece, potreban ti je spediter, koji ce ti ocariniti motor. Moja preporuka je da to obavis u Subotici, jer je to tamo brze i jeftinije (detalje mogu da ti kazem na pp). Evo tii br telefona coveka kojeg mozes da kontaktiras da ti odmah izracuna porez i carinu. Velibor 065/6694-973. (preko njega sam uvezao i motor , a evo sad i kola, vrlo korektno i brzo) Pozdrav Bora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po forumu,ima ljudi koji dovoze motore iz Italije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidzamalli 0 Napisano Jun 5, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tomos APN6s Prijavi odgovor kao problematičan A u Srbiji je ovako http://www.kupiauto.com/polovni/oglasi/Yamaha-XT-e74f40cbfe i da li vredi da uvozim iz italije msm kolko ce od prilike da me kosta sve to carina ako je motor 2008 i 2000 evra? Posto mogu da kupim i ovde kod nas, ali je godiste 2007! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ta razlika u ceni u ovom slucaju nije vredna cimanja. Da sam na tvom mestu otisao bih i pogledao ovaj primerak iz oglasa i ako je u redu (mada mi iskreno ne pada na pamet zasto ne bi bio sa samo 3500km) pazario njega i zaobisao celu pricu oko drndanja sa uvozom,pogotovo sto ovog mozes da vidis i probas a motor iz uvoza je uvek macka u dzaku,ne znas sta si dobio dok ne stigne u Srbiju a tada je vec kasno. P.S. Verovatno neces proci bez 500e sa uvozom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...