Jump to content

Moto Zajednica

Sachs X-Road 125 - jos u garanciji

Recommended Posts

• Drug član, 1899 postova

E pa ovako prodajem Sachs X-Road 125 kubika, motor je kupljen kao drugi iskljucivo za grad, ali sam se u poslednje vreme nesto pomamio na neki maksi skuter od 250-500 kubika posto se mojoj devojci svidelo da idemo svuda na motoru a 125 mi je ipak malo pre slab za to

Znaci X-Road je kupljen nov u KMH rakovica u : Februaru 2010

Prva registracija je: 24 Mart 2010

Predjeno kilometara: 620km

Uradjen je prvi servis na : 350km

Promenjeno: ulje(Motul 7100 20W50), filter ulja i izvrsena kompletna provera motora

Motorce je super za pocetnika, izuzetno lako se vozi i sasvim fino obara. Kocnice su malo predimenzionisane i naprosto sa diskom od 320mm(malo veceg precnika nego nova CBR600rr) koci ko nezdrav

A evo i nekih slika:

Slika0211.jpg

Slika022.jpg

Slika023.jpg

Slika025.jpg

Moze zamena za neki maksi skuter preko 250 kubika sa raznim mogucnostima doplate

A naravno najbolji bi bio kes

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Stvarno, mislio sam da sam napisao cenu

Evo ispravicemo, sa obzirom koliko kosta novi , i da je ovaj registrovan celu sezonu i da mu je uradjen servis cena je

Cena: 1500evra

Moj broj je 064/ 297-4994, nisam cesto pri kompjuteru pa ne mogu odmah da odgovorim

P.S. wolf ja stvarno ne vidim sta je tu smesno  ???

Pa ima ljudi koji nemaju sta da rade pa kuckaju tako bezveze, navikne brzo covek

Samo nije objasnjeno u kojim to `prodavnicama` i koje je godiste motor, ima ima svasta pa i kineski coper proizveden 2007 naravno nov samo u delovima i bez garancije.

Ja sam lepo postavio link ka cenovniku zvanicnog uvoznika koji daje garanciju godinu dana ili 8000km, toliko sam ga i ja platio(2400 evra), mislim da je spustanje cene preko 25% od novog sasvim korektno

Sad ako je bila neka akcija za koju ja ne znam izvinjavam se

Iskreno i ne interesuje me koliko kosta sad ne zuri mi se da prodam imam drugi motor za divljanje, ne gine mi onda da vozim devojku na Apriliji RSV po gradu jer naprosto sad nemam mesta a ni zivaca da pored auta i 3 motora guram jos i maksi skuter u garazu

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja