Skyrunner 5110 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako prodajem Sachs X-Road 125 kubika, motor je kupljen kao drugi iskljucivo za grad, ali sam se u poslednje vreme nesto pomamio na neki maksi skuter od 250-500 kubika posto se mojoj devojci svidelo da idemo svuda na motoru a 125 mi je ipak malo pre slab za to Znaci X-Road je kupljen nov u KMH rakovica u : Februaru 2010 Prva registracija je: 24 Mart 2010 Predjeno kilometara: 620km Uradjen je prvi servis na : 350km Promenjeno: ulje(Motul 7100 20W50), filter ulja i izvrsena kompletna provera motora Motorce je super za pocetnika, izuzetno lako se vozi i sasvim fino obara. Kocnice su malo predimenzionisane i naprosto sa diskom od 320mm(malo veceg precnika nego nova CBR600rr) koci ko nezdrav A evo i nekih slika: Moze zamena za neki maksi skuter preko 250 kubika sa raznim mogucnostima doplate A naravno najbolji bi bio kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pex 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan A šo cena? Koga to još zanima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5110 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, mislio sam da sam napisao cenu Evo ispravicemo, sa obzirom koliko kosta novi , i da je ovaj registrovan celu sezonu i da mu je uradjen servis cena je Cena: 1500evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5110 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj broj je 064/ 297-4994, nisam cesto pri kompjuteru pa ne mogu odmah da odgovorim P.S. wolf ja stvarno ne vidim sta je tu smesno ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Nov X-road u prodavnicama kosta 150.000 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Nov X-road u prodavnicama kosta 150.000 dinara. da ali vise nedaju garanciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pex 0 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je bila proslogodisnja cena (150.000). Sada je skuplji i daje se u garanciji od godinu dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan uništili ste čoveku oglas ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ...nismo. Sve je u znaku prodaje X-roada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5110 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima ljudi koji nemaju sta da rade pa kuckaju tako bezveze, navikne brzo covek Samo nije objasnjeno u kojim to `prodavnicama` i koje je godiste motor, ima ima svasta pa i kineski coper proizveden 2007 naravno nov samo u delovima i bez garancije. Ja sam lepo postavio link ka cenovniku zvanicnog uvoznika koji daje garanciju godinu dana ili 8000km, toliko sam ga i ja platio(2400 evra), mislim da je spustanje cene preko 25% od novog sasvim korektno Sad ako je bila neka akcija za koju ja ne znam izvinjavam se Iskreno i ne interesuje me koliko kosta sad ne zuri mi se da prodam imam drugi motor za divljanje, ne gine mi onda da vozim devojku na Apriliji RSV po gradu jer naprosto sad nemam mesta a ni zivaca da pored auta i 3 motora guram jos i maksi skuter u garazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5110 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za skuter 250 i vise kubika sa mojom doplatom od nekih 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...