Endurac 943 Napisano April 5, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam ulicom Srpskih Vladara ili kako li se sad vec zove, i na uglu sa Svetozara Markovica, stojim na semaforu, oko pola 11 uvece je, levo od mene veci skuter, free ili Liberty smrskan lezi na ulici, plastika na sve strane, 2,3 momka pored, jednom ruka u gipsu (da li od nesrece ili ne) i panduracija sa rotacijom regulise saobracaj. Par metara odatle na kolovozu parkiran neki reno 5 koliko se secam...... Zurio sam tako da nisam stigao da stanem i raspitam se kako je vozac prosao i sta se tacno desilo.... pa ako neko sazna nek javne :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema zrtava, prebacite temu u motoristi na drumu!!!! Iovako je crna sve punija i punija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 6, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema zrtava' date=' prebacite temu u motoristi na drumu!!!! Iovako je crna sve punija i punija.... [/quote'] jbg, sta da radimo sto je punija, to nam je realnost :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...