mohikanac 1209 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako prodajem moju Apriliju koju sam radio cele zime(prepravljanje repa,ubacivanje podrepa,farbanje,ciscenje auspuha itd.)i sad je u perfektnom stanju,nova prednja guma,nove plocice pozadi,novo ulje i semerinzi u viljusci,masina odlicna,ide kao metak,tek registrovana,vodi se kao 97.,uvezena iz Svajcarske 2008. A ako je neko zainteresovan mogla bi neka zamena za nesto jace matorije(moze i izlupano ili bez plastika,da treba da se farba samo da je masina dobra jer bi pravio fajtera). Evo nekih slikica. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dajem i stender(pravljen jer obican ne moze zbog mono viljuske) Uploaded with ImageShack.us Cena je 1100 jevreja jer motor je stvarno dobar,i nije hitno u opste(ako ode ode ako ne ja se i dalje vozam sa makinom ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema ni jedan komentar .... jel skupo...jel jeftino... valja li .... ne valja li Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan jer za dvoje XD? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda,jel to otvorena verzija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedno sediste,imam i fuzastere zadnje(nisu namesteni) tako da moze i dvoje ako suvozacu ne smeta da sedi na repu . Jeste otvorena ide kao nevreme . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovani kupac moze oterati Apriliju kod bilo kog majstora radi provere masine,moguce i otvaranje,radi uveravanja da je masina extra. Uz zamenu imam da ponudim i Mercedesa 123 200D limariski perfektan,treba zameniti pumpu(vec nabavljena,i jos jedan motor,menjac,trapovi ..... svi delovi iz izlupane 123-ke)registrovan do januara. Moze i mercedes(ne treba mi jer sam kupio novog keca na plin pa mi ovaj stoji)i motor za bolji motor moze i za kes i jedno i drugo . Ako je neko zainteresovan mogu da postavim slike auta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika mercedesa,moze zamena i za motor. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slikica i aprilia moze 1000 solarno(pare na sunce ),registrovan pre 10 dan. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena za merc. Koliko kubika 2000 ili 2400 i moze li koja slikica unutrasnjosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Merdza je redistrovan do janara i 2000 d je(240 je na gepeku radi fore ,salim se tako bilo kad sam uzeo) a cene sta znam 1100 evra(moze i neki dogovor) i u tu cenu ulazi jos jedna komplet mehanicki(kupio sam izlupanu 123 i izvadio motor,menjac,trapove,servo.....). Mercedes je stvarno u dobrom stanju,al udarila kriza,a i cale uzeo novog keca,jedva i njega vozim,tako da mi je ovaj potpuno visak. E da pre 15-ak dana sam joj uradio komplet auspuh(oba lonca i nove cevi). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajd oslikaj koju slikicu unutrasnjosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan ajd oslikaj koju slikicu unutrasnjosti Vazi videcu nesto da uslikak kad stignem. Aprilija do subote rezervisana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan e aprilia je u odlicnoim stanju ako se ovo tesko proda onda stvarno ljudi uvatila nas kriza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan e aprilia je u odlicnoim stanju ako se ovo tesko proda onda stvarno ljudi uvatila nas kriza Hvala Luka ,a i ako ne ode nece mi biti ni malo zao jer je u super stanju . Sta si ti uradio sa ctx-om? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 10, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan isto ko ti stoji sve a cenu sam spustio koliko sam mogao ma prodacemo ih mi valjda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan isto ko ti stoji sve a cenu sam spustio koliko sam mogao ma prodacemo ih mi valjda Ma samo opusteno(meni se i ne zuri ni malo) Ajmo ljudi oce li neko merdzu u zamenu za motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia ponovo aktuelna(decko iz Sapsa nije dosao). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Treba li kome sta,moze auto,moze motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da niko nista nema ni za zamenu :-\,ne znam u cemu je problem,jel mnogo cenim ili sta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 17, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan kriza brate ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan I to mnogo gadna kriza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam nesto gledao oko pumpe na mercedesu i problem je bio u mehanizmu za gasenju i zato nije hteo da pali,nesto sam cackao i sad pali kao mina i hladan i vruc,ali opet ne bi bilo lose zameniti pumpu(verovatno cu i ja to uraditi) cena u zameni i dalje ista. Inace ne trosi ni gram ulja,limarija odlicna.............. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moze i apn,bt,atx,losije stanje(do 300 evra)+doplata za apriliu/mercedes,bilo sta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Masine i dalje cekaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...