dzony_1100 427 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo 'vako suzuki se prvenstvemo prodaje jer kao i ceo svet i na mene udarila kriza! drugi razlog je jer mi je malo veca registracija pa moze zamena i za neki sa malo manje kubika i nizom potrosnjom... E sad motor nece da ide nesto kao sto je vec napisano,na tom problemu se radi,i najverovatnije ce vrlo brzo biti resen jer je moguce da su samo lose svecice problem... dakle motor je '95god ima 46-7000 predjenih,zamenjeno ulje,sredjene kocnice,lanac i lancanici dobri,suza izgleda kao bombona da napomenem da je cena 1400e za kes (tj,dzabe) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan nisam se lepo izrazio,kad sam napisao suza nece da ide,mislio sam nece da ide kako treba! inace,pali lepo isto tako lepo i radi... takodje nije registrovana...ako se motor nesredi onda je cena manja za 100e.. eto tako nadam se da sam sve rekao! pzdrav svima i boze zdravlja da neko pazari motor!!! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan lep motor , ali ovde je jako tesko prodati bilo sta . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan pa nije samo ovde,svugde je tesko... ali da probam da ga prodam,trenutno mi mnogo vise treba kes nego motor,ma moze i zamena...sve igra ulogu!!)) u krajnjem slucaju ostace kod mene i procice jos 100000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi samo par stvari: 1. Kako pali kad je hladan tj.kad je pod sauhom? 2. Kako pali kad je zagrejan i kako radi na leru,da li je umiren i ravnomeran rad? 3. Kako povlaci i kako se ponasa prilikom ubrzanja? Eto to mi odgovori bas me zanima.Pozz za tebe drugar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan kad je hladan pali normalno,tj lepo pali i radi sa sauhom,lepo cakce sve full,na leru ume ponekad da se ugasi al to je valjda zato sto je vazdusara jbm li ga...ubrzava lepo do nekih 5000rpm posle ko qrac jedva puni,eto.... pozz i tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sena 0 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan imao isti problem , majstor joca iz batajnice resio za sat vremena . sada izuva iz cipela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan pa u cemu je bio problem?? 063/655-765 moj br. posto sam zaboravio da napisem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Suza sada ide kao blesava,problem je bio do akumulatora... pa ko hoce nek izvoli! cena je stvarno bagatela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neki Enduro u zamenu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 11, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan AJMO LJUDI CENA 1300e !!!!! Nece ici nize jer mislim da je i ova cena bezobrazo niska za ovaj motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan OTSLA SUZA!!! ;D moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...