okrad 11 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan KAWASAKI KLR 600, 1984, registrovan celu sezonu, BG, 800 evrica iskljucivo kesh 064/8925-279 darko Beograd ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 643 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kurblaš, nema anlaser? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Auu al mi se dzasvi. Trenutno nisam (na zalost) potencijalni kupac, ali bih voleeo da chujem neshto vishe o motoru, sobzirom da je cena 800e. Tj, kakav je? Jel troshi ulje, kako pali i tako to P.S. Da imam kinte ne bih mnogo mislio.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam bio mali ovakvog sam sanjao....srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, motor ima samo kurblu. sta vise da kazem, motor je ispravan, pali bes problema na shutku.... a sto se cene tice, pa kolko treba da kosta gvozdjurija od 26 godina?! ko oce nek da vise, pola bacis u vodu, vratis meni dug, i ostane ti... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jun 4, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Значи дефинитивно прелазиш на даску ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Значи дефинитивно прелазиш на даску ;D definitivno, ali ne manjam marku, he, he,... ajmo ljudi, za male pare, VEEELIK motor.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 8, 2010 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za era yzf1000r uz tvoju doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 10, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za era yzf1000r uz tvoju doplatu? ne fala, samo kinta, dosta mi je motora za neko vreme... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu mozda ovih dana doci do nekih para,pa me zanima jel motor trosi ulje,jel lupa i sl. i da li ima nesto od ulaganja u masinu. E jos nesto do kojeg godista je ugradivana ova masina u klr-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 10, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu mozda ovih dana doci do nekih para,pa me zanima jel motor trosi ulje,jel lupa i sl. i da li ima nesto od ulaganja u masinu. E jos nesto do kojeg godista je ugradivana ova masina u klr-a. vidi, STRUCNJACE, kada bi trosio ulje, lupao i sl., kako kazes, ja bih ga cenio 1300 evra, jer ipak bi to bio motor. ali ja ne prodajem motor, ako bolje pogledas, ja u stvari prodajem tri slike motora u prirodnoj velicini, nalepljene na karton... i ladno sam ih danas PRODO!!! pozdrav, strucnjaci ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...