Šarba 1048 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da idem na more na 2 nedelje sa devojkom, drugom i drugaricom u Herceg Novi 11.06.ili 12.06.2010. posto se izjalovio put u Egipat Oni su naravno smaraci i idu kolima a ja Stromom Lagano i opusteno... Ko zeli da mi se pridruzi i uziva u voznji, klopi i picu moze da krene sa mnom Treba sa sobom da ponese samo dobro raspolozenje i pare za benzin i smestaj u HN-u(ko hoce da ostaje naravno) U Herceg Novom sto se tice smestaja, drugaricina kuca je prebukirana, koliko ja znam dolaze i neki njeni rodjaci tako da ne bih mogao da vas smestim ali cu vam pomoci oko smestaja, znam neke tete koje iznajmljuju sobe Ima i u Budvi neki smestaj za 5e po danu, sto je sasvim ok Dakle ko zeli da mi pravi drustvo do Crne Gore i koga ne mrzi da se vraca kuci bez mene dobrodosao je Ruta kojom sam mislio da idemo je:Ibarska, Zlatibor, Kanjon Morace, Podgorica, Budva, Herceg Novi Naravno, ko je vec isao za HN i misli da je bolji neki drugi put mozemo da se dogovorimo, nije problem uopste Razmislite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 31, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan interesantno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan 11-tog se krece na skup u Trebinje...najbolja varijanta ti je skup u Trebinju 11-12-tog pa se spustis do HN 40 km...ja sam posle Trebinja u Budvi nedelju dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Dul-boy sve je moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanarinac76 4 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je za uživanje u vožnji lepše da ideš preko Bosne (čačak-užice-mokra gora-višegrad-foča-gacko-trebinje-h.novi) moguće je da i ja krenem tih dana u vožnju tom rutom pa ću se javiti dan-dva ranije (ako ne odem u Istambul ;D) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je za uživanje u vožnji lepše da ideš preko Bosne (čačak-užice-mokra gora-višegrad-foča-gacko-trebinje-h.novi) moguće je da i ja krenem tih dana u vožnju tom rutom pa ću se javiti dan-dva ranije (ako ne odem u Istambul ;D) pozdrav Pa videcemo, sve je moguce, ako krene vise nas mozemo i na skup u Trebinje, svejedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja Planiram Dvanestog rano oko 5-6 da krenem za Trebinje ovo mi je prvi veci put Kle-om pa moram da je pripremim Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi rece da varijanta preko BIh ukljucuje i jednu jako losu deonicu puta.... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Od Panceva do Herceg Novog ( Igalo ) putujem najmanje 15-tak puta godisnje jer mi roditelji tamo zive, i zadnji put sam se vracao cak preko Sarajeva jer sam sve moguce puteve i obilaznice presao mnogo puta i iz razonode menjam rutu. Put preko Visegrada i Trebinja je ubedljivo najbrzi i nema jako lose deonice a pogotovo od Gacka do Trebinja, asfalt odlican duge extra brze krivine-pravi raj. Jos samo da nema toliko policije bilo bi savrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi rece da varijanta preko BIh ukljucuje i jednu jako losu deonicu puta.... ??? Tebe nisam zaboravio Stromeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja Planiram Dvanestog rano oko 5-6 da krenem za Trebinje ovo mi je prvi veci put Kle-om pa moram da je pripremim Pozz A 11.-og? ;D Da idemo svi zajedno. I meni je Stromom, ne sekiraj se Sutra idem na prvi cuveni servis u Horgos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja Planiram Dvanestog rano oko 5-6 da krenem za Trebinje ovo mi je prvi veci put Kle-om pa moram da je pripremim Pozz A 11.-og? ;D Da idemo svi zajedno. I meni je Stromom, ne sekiraj se Sutra idem na prvi cuveni servis u Horgos Rado bi isao je 11-tog ali radim a nema sanse da uzmem slobodan dan mogao bi jedino da krenem posle posla oko 5h ali opet ta nocna voznja A sto se tice puta jedijo je malo kritican deo od Foce do Gacka Preko Prevoja Cemerno Ostalo je sve ok,, idem cesto Matorci mi zive u Trebinju ali motorom nisam isao do sad Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja Planiram Dvanestog rano oko 5-6 da krenem za Trebinje ovo mi je prvi veci put Kle-om pa moram da je pripremim Pozz A 11.-og? ;D Da idemo svi zajedno. I meni je Stromom, ne sekiraj se Sutra idem na prvi cuveni servis u Horgos Rado bi isao je 11-tog ali radim a nema sanse da uzmem slobodan dan mogao bi jedino da krenem posle posla oko 5h ali opet ta nocna voznja A sto se tice puta jedijo je malo kritican deo od Foce do Gacka Preko Prevoja Cemerno Ostalo je sve ok,, idem cesto Matorci mi zive u Trebinju ali motorom nisam isao do sad Pozz Videcemo jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda bice sunca 11-og..... http://www.weather.com/weather/tenday/SRXX0023 Samo sto ja ne mogu na BIH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda bice sunca 11-og..... http://www.weather.com/weather/tenday/SRXX0023 Samo sto ja ne mogu na BIH Sto ne mozes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...