Floyd**** 15 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koja je gustina atf ulja? Planiram da ga sipam u amortizere a nikako mi se ne daje 1000 din za litru ulja a treba mi oko 0.3l a imam raznih ulja ovde... Negde sam procitao da se nekad mesalo atf i sae 30 zbog povecanja gustine,za neke starije motore. Jel moze to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni je u viljušci 2.5w, 1800 dinara litar. i dobro je. znači treba što ređe, a ni moj nije baš mlad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mozes cist atf sipati slobodno,a imas bas namensko ulje za amortizere na svim pumpama,litra je oko 250-300 din,ja u moj dominator sipo,extra je,i atf sam sipo u suzukija,ma strava je majke mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...