Raša 54 Napisano April 5, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je to bilo prošlog leta kad smo ga kupili... MAKINA GOTOVA!!! evo kako izgleda.. farba je uraðena u hand made fazonu samo da bi prošao tehnièki. zamenjeno ulje i filter, takoðe i filter goriva, k&n oèišæen, podmazan lanac i zadnje vešanje, zamenjene komplet ploèice, sve prekontrolisano (više puta ) bajk registrivan i spreman za put! ostalo je da se zameni prednja guma i da se stavi drugi blatobran, i da se pojure neke nalepnice jer je crn kao gavran. a da, fali mu plastika sa desne strane izmeðu rama o oklopa, dve imam kad nabavim tu treæu montiram sve komplet. ako neko vidi mat crnog zzr-a sa šarenim prednjim blatobranom u gradu to sam ja ili burazer! ps onaj akrap je ustvari fabrièki lonac devetke sa nalepnicom. :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, zivahno izgleda!!! i, kako ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano April 5, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka èast za trud i uraðen posao. Nemoj da mu stavljaš nalepnice, baš brutalno izgleda 'vako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda!svaka cast za uradjen posao i trud!srecno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar posao? Jesi li platike krpio ili menjao??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2900 Napisano April 6, 2007 Braveheart, 717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Prelep isti ko komsijin pre neki dan sretnem lika na zzr 1400... tedoh da ga zapitam sine jel ti znas sta imas vozis ??? koje zlo od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 6, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan i, kako ide? ide odlièno, ima malu knedlu do nekih 3000 obrtaja, kad to preðe ide dobro. pošto sam tek poèeo da ga vozim ne divljam, pazim i upoznajem motor, a posle sledi malo gaženja! napravio sam grešku kad sam naruèivao vizir, uzeo sam sportski, sad vidim da bi bolja varijanta bio turing ali šta æeš. Jesi li platike krpio ili menjao??? misliš da bi ovde nešto moglo da se zakrpi? uzeo sam druge plastike ali su i one ponegde bile ošteæene pa sam ih krpio u servisu MOTOLINE iz SM, sve pohvale za Pecu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano April 7, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Lep rad, nema šta... Valjalo bi par nalepnica od reflektujuæeg materijala da budeš uoèljiviji i u uslovima smanjene vidljivosti (i noæu)... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano April 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko da prodas? :wink: Lep rad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstori, odlicno odradjeno :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 14, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Kolko da prodas? :wink: a posle da jašem metlu! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1153 Napisano April 14, 2007 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da se smrznes!!! Ma superiska,boja mu je legla k`o budali samar! Narani kerove nista ne diraj,samo vozaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 15, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Da se smrznes!!! Ma superiska' date='boja mu je legla k`o budali samar! Narani kerove nista ne diraj,samo vozaj![/quote'] eeee znao sam da æe tebi da se svidi boja! pokušao sam da lepim neke nalepnice ali je sve to izgledalo bezveze, zato da makina dobija samo diskretne nalepnice kawasaki i zzr600 i to je to. kasnije sledi i plastifikacija felni u ,naravno, crnu boju i crvena traka po rubu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 15, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ..kasnije sledi i plastifikacija felni u ' date='naravno, crnu boju i crvena traka po rubu i to je to.[/quote'] Bash lepo znash da slozzish boje...! b :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1153 Napisano April 15, 2007 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan eeee znao sam da æe tebi da se svidi boja! Ma sta svidjela,boja mi se dopada kao Milka Noisette! Kad kupim bajk,odma ga pituram u "ovu" boju. Da te dobro sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 15, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepse izgleda na slikama nego uzivo Shala mala.... Do vikenda je moj motor gotov i ima da isterate tu azdaju pa da budemo u Shmajserovom vazonu "Htela si crnog djavola..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 15, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Do vikenda je moj motor gotov... :roll: Ajde da vidimo i to cudo :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano April 16, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan ...Do vikenda je moj motor gotov... :roll: Ajde da vidimo i to cudo :baeh: Verovatno ga je oprao. :shock: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 16, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Do vikenda je moj motor gotov... :roll: Ajde da vidimo i to cudo :baeh: Verovatno ga je oprao. :shock: najzli :shock: To se nikada nece desiti :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 16, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, jako mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 16, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Do vikenda je moj motor gotov ..." ali obavezno da se pohvališ kako na Hondi imaš jedan deo od praaaaavog motora, ZELENOG! :mrgreen: inaèe Peca je skroz u pravu, lepši je na slikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ..kasnije sledi i plastifikacija felni u ' date='naravno, crnu boju i crvena traka po rubu i to je to.[/quote'] Bash lepo znash da slozzish boje...! b :mrgreen: znam da nije zlatna ali može i ovo da proðe... :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ..kasnije sledi i plastifikacija felni u ' date='naravno, crnu boju i crvena traka po rubu i to je to.[/quote'] Bash lepo znash da slozzish boje...! b :mrgreen: znam da nije zlatna ali može i ovo da proðe... :mrgreen: Brate... :idea: Neshto si pomeshao! [-X nemoj to da radish [-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano April 16, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je to u redu......... ali braæo, bar da nije Kawasaki ili bar da nije ZZR!!! Ne kontam šta je to sa ljudima pa jašu ovakve dreševe!!! :twisted: :twisted: :twisted: Mislimmmmm bolji je nego što sam oèekivao... da samo da nije .. ovaj..K! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...