skb 1 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puko mi je blok na motoru i hteo bi da kupim drugu masinu kompletnu.Radi se o motoru zx600j godiste 2001.Motor je uvezen iz Amerike i ja mislim da bi kod nas to bio zzr600.Ako neko ima masinu sa papirima neka se javi.Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan To je i kod nas ZX6R moj je 2000-to godiste prelazna godina,model sa dva fara,to je model zx600j,mislim da sa ZZR-om nema nikakve veze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja masinu od zx600 1997 0641980814. postavi sliku da vidim koji je model. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skb 1 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije zx600 vec zzr600.Ima jedan far i dva otvora ispod fara.Inace kupljen je u Americi i tamo se vodi kao zx600j. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skb 1 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan [/image] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skb 1 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan ZZR600 to je isti motor naces brzo agregat imas na oglasima ovdje par likova koji imaju agregat srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skb 1 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar niko nema agregat za ovaj motor.A hoce li neko da ga kupi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan koliko para sa pokvarenim agregatom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 7, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...