Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina polovnog motocikla- Kawasaki ZZR-1100 '92

Recommended Posts

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Za neupuæene... (19.12.2006)

Osvanuo oglas na sajtu ''Prodajem Kawa..'' Halo, dobar dan gde se nalazi motor- tamo i tamo- kad da dodjem da pogledam- veèeras. U kakvom je stanju- Ne znam, nisam ga palio, 2 godine nije paljen, stajao je na placu u Italiji... Dobro veèe, ovo je motor, pogledam (noæ) spolja JAKO dobar, èitav, nelupan, kompletan. 57.700km na satu! Fali par šrafova s plastike i skinuti nosaèi i koferi s njega (u Italiji). Akumulator mrtav, ni kontakt ne da! Prodavac: Aj' da ga ne palimo sad (hladna noæ beše) dobiješ 200E popust! Tamo su mi rekli da je ful ispravan, samo nije paljen 2 god. Ja: neka hvala, nemam tol'ko para da ga kupim NEPALJENOG(-200E), skidaj akumulator, verglaj do besvesti i UPALI! 1 pa 2 pa3 i na kraju sva 4 cilindra proradiše! Sveæice loše, èetvrta vlažna...(zamena)

Ocarinjen, oporezovan, neregistrovan... zadnja cena??? 2100E kaže on, ni euro manje! Kapara 100E i odlazim kuæi. Kupujem akumulator, nabavljam ulje, filter...izbrojim keš sutradan i pazarim!

Koliko je koštao na putu??? E ovako 2100E + registracija-225E + nova prednja guma-70E + filter/ulje-45E + servis karburatora(èišæenje+štelovanje) + servis prednje viljuške(ulje+semerinGzi) + sveæice-165E + filter vazduha-35E + akumulator-30E = 2660E ne raèunajuæi tank torbu + kofer = 200E Motor možete videti u liènoj galeriji...

Videli ste kako to ide kod nas, ja sam ZADOVOLJAN trgovinom i pored svih naknadnih troškova koje sam imao. Prešao sam od tada nešto oko 1500km, motor vuèe preko 280km/h po satu i NE TROŠI ulje! Potrošnja se kreæe 7-8.5l/100km. Udoban je, a na pravcu i potezanju ne oseæa saputnika! Cvele je prodavac i ima (uglavnom) sjajne komade na placu, toplo preporuèujem... Inaèe moje performanse su 194cm/125kg i muke sam muèio sa manjim mopedima...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Neshto si 'teo sa ovim textom...ili se samo falish? :twisted:

ps.i kako si uspeo da spakujesh zzr1100-280kmh-7-8,5 l/100km u istu rechenicu?

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Neshto si 'teo sa ovim textom...ili se samo falish? :twisted:

ps.i kako si uspeo da spakujesh zzr1100-280kmh-7-8' date='5 [/b']l/100km u istu rechenicu?

Ovo je osvrt na temu ''Uvaljivanje polovnih motocikala...'' i poruka ljudima koji bi da se POZIVAJU na nekoga ili nešto, a dali su 1500-2000E za polovan motor star 10-ak godina, pa je možda nešto ''otišlo''. Ko hoæe da se POZIVA izvol'te u salon, pa izuješ 5-6-7-8 hiljada E za nov motor, pa se ondak POZIVAJTE i PROZIVAJTE... 8)

• Zainteresovan, 553 postova
  • Motocikl: Trenutno 0 bodova...

Video sam Dexterr-ov motor uzivo i moram priznati da je stvarno u dobrom stanju..;)..

A sto se tice teme, veoma je jasno da je postovana kako bi ljudi podelili sa nama svoja iskustva pri kupovini polovnih motora...prvenstveno CENE,samog motora, opreme,servisa itd, a onda i sam odnos KUPAC-PRODAVAC, uvaljivanje loshe robe itd.... ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja