supatje 103 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne glavi nigde bez svecice onda imash dobru kompresiju a slab akumulator Shto i nije tako losha varijanta (bolje nego loshu kompresiju a dobar akumulator Nishta onda puni akumulator i cepaj to. Nego ne valja da ti stoji akumulator prazan. Oksidiraju ploche, gubi se prohodnost elektrona i onda moz da ga bacish. Koliko ampera je taj akumulator shto imash. Mozda treba jachi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Juce zovnem drugara da prespojim kleme sa kolima, i taman sklopim motor montiram akomulator i probam da zaverglam. I upali.... :o ponovo :o... pali bez problema ( Ko sto rece Blackbite slabije vergla nego prosli akomulator ali pali bez problema.) Inace do sad dok sam ekperiemetisao radio sam sa kablovima za prespajanje akomulatora.... njih stavim na akomlator i na motor. Nisam imao pojma da kabal , kontakti stipaljki imaju uticaj na paljenje. Sve u svemu osim automata paljenja nije bilo drugih problema. Inace sinoc sam bio ko dete.... da nema komsija palio bih ga svakih 5 min. :) Ljudi hvala puno na savetima..... imate piće od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...