Rockhead 6 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan sramota jeste ali sto se tice neki postova ovde...bezobrazluk kako ovde pluju po organizatora u okviru anonimiteta 350 dinara vam je puno??? koliko je to evra??? a koliko kutija zigare?? evo otidite u faak am see, koce vas tamo pozdraviti ili pruziti ruku od organizatora, jelo gratis??? toga nema...a tamo sve super 7 domaci bendova 2 strane, bina extra profesionalna, profesionalno obezbedjenje sve to kosta i sumjam da te troskove moze da pokrije sa ulaznicima...nema sanse i sve bez sponzora.... naravno da ima propusta ...a gde nema? ja mislim da to vredjane ima drugi razlog nego da niste zadovolnji bili sa provodom ...a mozda ste i sami dosadni pa i svama nemoze da se zeza ako dodju naprimer vise od 1000 ljudi nemas sanse da stignes svakome da pruzis ruku i da popijes sa njime po pivo i rakiju a ko je upozno vukoju taj zna da je to pravi biker a ne covek koji trpa neku lovu sebi naprotiv taj susret bi trebo da stoji za sve bikerske u subotici i onji za njega sto se tice parkinga bilo je u petak kisa pa je dosta od kampa bilo pod vodom... evo mi smo imali prvi put tu cast da odemo na susret devils wheelsa iz subotice i mogu samo da hvalim vukoju i njegovu ekipu, druzenje, provod i dozivljaj su bili superEXTRA steta da nismo mogli da dodzemo vec u petak ko sto je bilo planirano ali bi se onda najverovatnije zaglavili tamo jelo se delilo koliko sam ja vidio celo vreme, muzika extra, za svakog nesto ...bilo bluesa, bilo metala bilo ac/dc bilo rockabilly!!!! bilo EXTRA ...nista drugo pohvale , love i respekt vukoji i njegovoj ekipi i lep pozdrav svim bajkerima iz subotice koji su bili i ucesvovali pogotovo easy rideru ;-) jos jednom hvala za sve prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ahh malo me mrzi postavljati slike a ko ima facebook moze ovde da pogleda pa slika http://www.facebook.com/album.php?id=100000708491632&aid=13086&s=140&hash=8fe09ed916093d5577eb19c4570d3772#!/album.php?aid=13086&id=100000708491632&ref=mf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Prošarao sam slike,za putopis je oket ali za skup ???Daj slike atmosfere nama koji nismo mogli da stignemo ali čitamo postove,ove slidže nemaju ohrabrenja za sledeću godinu.Nemoj me pogrešno shvatiti da samo piskaram svaki vikend idemo na motoskupove mi smo ovaj vikend ispoštovali skup u Rumenci. Pozdrav Arpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prošarao sam slike,za putopis je oket ali za skup ???Daj slike atmosfere nama koji nismo mogli da stignemo ali čitamo postove,ove slidže nemaju ohrabrenja za sledeću godinu.Nemoj me pogrešno shvatiti da samo piskaram svaki vikend idemo na motoskupove mi smo ovaj vikend ispoštovali skup u Rumenci. Pozdrav Arpad nema problema arpad ;-) ali neznam jer si stvarno sve slike pregledo ima 141 komada i ako pogledas vidices samo dobro razpolozene ljude naravno i nase face hehehe a sta organizator moze jos da uradi da stvori dobru atmosferu kazem razne bendove u raznim stilama, suncano vreme, tu je bilo piva a cure lepe i razpolozene ako neko ot toga nezna da se obogati utisaka pa onda neznam stvarno sta jos nisam primetio da sam sreo nekog ko nije bio razpolozen a upozno sam dosta ljudi na skupu ja ipak mislim da taka vrsta kritike uopste nema ni smisla ni prava nego mislim da se radi o nekim drugim razlozima zasto i kako.. a to nikakve veze nema sa bajkerskim zivotu nego neku politicku stvar prema klubovima ko sto su devils i cobre iz ada na primer... tu nema nista konstruktivno sto se da srediti za organizatora > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god ,sta god , skup je bio solidan. Devojke koje su igrale trbusni ples dale su sve od sebe kao i muzicari i Dejan sa svojim egzibisijama sa motorom.Uzivali su i stari i mladi. Svaka cast predsedniku trudio se da sa svojom ekipom napravi susret , sto u danasnje vreme nije nimalo lako, narocito ako nema sponzora. Ja sam tog svatanja, treba posetiti skup videti , pa tek onda dati svoj sud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan eeee pa dragomire bio si a ni si mi sei javio ....steta obeco sam ti pivo ako budes doso :-((((((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Rockhead što se nisam javio pre imali smo predstavnika na motoskupu u Paliću,a što se tiče politike to jest bojkotovanje nekih klubova to ti ne pije vodu,staro pravilo ispoštujem te očekujem da me ispoštuješ i ako to ne funkcionoše onda nema tu prostora za dalju priču.A što se tiče Cobre nijedne godine nismo propustili i to u velikom broju,a to što sam imao polemiku sa nekim ljudima iz kobre to je naša lična stvar nije klupsko.Da će bog da se upoznamo negde ili pak i svirate neku od narednih godina kod nas ,videćeš da ništa nije zlonamerno u nama. Poz Arpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz arpad u opste nisam mislio na tebe kad sam piso moj post i nista protiv dobronamerne kritike i to treba da bude sve je to o.k. al je bilo par posta koje nemaju veze za kritikom to vazi za skup u adi kao i u palicu reci mi samo kako ti tvoj klubski brat proso i kako mu se svidelo ili ne nadam se da se dobro zabavljo kao i mi pozz iz beca chris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Alo!!!Suboticki Bikeri.Pa zar Ljudi iz inostranstva koji su dosli da sviraju na skupu treba da ga brane?? Ako mi lokalci ne stanemo iza njega i ovog jedinog susreta koji se radi u Subotici,nismo ni zavredili da se pravi.Zaradice para?Pa covek prosle godine puko vise od hiljadu eura,a ove ce verovatno isto toliko.Pa opet pokusava da odradi nesto u Su.Normalno da ce biti propusta,al neka mi niko ne kaze da to nisu propusti koji su cesti i na ostalim skupovima. Sa nekim stvarima se slazem sa vama,ali ne i nacin na koji to iskazujete.Ja licno,kao ucesnik kao najveci propust smatram totalnu neangazovanost clanova kluba(cast izuzetcima).Ne moze ovakav skup da rade dva tri coveka.Osim ako tu ne pomognu sami ucesnici.Makar samo lokalni.Mislim na pomoc ako se desi neki kvar nekome na motoru,davanje informacija,docek na kapiji,itd.Ali to treba ljudi da rade samoinicijativno,bez obzira ko je organizator skupa.Da ne duzim,vec sam se smorio od stalnog repliciranja,jer se vrtimo u krug oko istih stvari.Jos samo toliko o tome,ja nisam clan MC Devil's Wheels-a,i sve ovo pisem kao Biker iz Subotice!!! Ukratko o ovogodisnjem skupu. Kao i na svakom skupu gde god da sam bio,meni je i na ovom bilo odlicno.Veoma mi je zao sto je kisa zeznula petak.Grupe su bez obzira na kisu,(padala do jedan sat posle ponoci)i sto je bilo malo publike profesionalno odradile svoj deo posla.Kisa se odrazila i na velicinu kampa,morali odvojiti pola istog zbog vode.Pa na parkiranje,morali se skupiti na puno manjem mestu nego sto je planirano.Sa majstor Perom smo odlucili da ne pravimo zbrku sa igrama,da se neko ne povredi.Magare ove godine nidsam mogao da vozim zbog guzve u kampu .Tu nema sta da se radi.Subota odlicno pocinje,vreme idealno sve spremno za nastavak.Old Timer klub izlozio desetak starih motora i tri automobila,koji su privukli paznju i onih koji su vec bili tamo,a i svh onih i koji su dolazili. Ostalo sve po nekom vec ustaljenom redosledu,dolaze ,odlaze,druze se ,upoznavanje,pivo,sokovi,pasulj ove godine ne da je extra,nego prste da polizes!!Moram da pohvalim kuvara,moze da se zeni ;D !!Kome nije dosta jedna porcija,ide ponovo, i tako.Nema sanse da nestane.Nazalost defile nije mogao da se odradi,iako je Vukoja do poslednjeg trenutka pokusavao da sredi dozvolu od police.Na zalost svih nas,nije uspeo.Bilo Street Fighta ispred kampa,pa onda pocinje program sa muzikom.Grupa za grupom,svi perfektno odradjuju svoj posao.U pauzi se dele zahvalnice i majice Klubovima.A onda iznenadjenje!!Na binu izlaze trbusne plesacice!!Znaci svi pred binu!!Jako lepo za gledati,(sve za oci,nista za ruke ).Nema sta,odlicna ideja,ja jos nigde nisam video na skupovima trbusne plesacice,pa jos desetak zajedno.Jos jedna grupa,pa dolazi ono.ROCKHEAD,prvi put u Subotici(nadam se jos puno puta),Izlaze na binu,pozdravljaju publiku,I onda sledi svirka za pamcenje!!!!!Znaci ljudi me odusevili.Vidi se da uzivaju u onome sto rade.Ja sam covek u godinama,al sam posle prve pesme skakao u prvom redu ko da imam samo 15.(i danas jedva hodam ;D ).Mogu samo da kazem HVALA za vidjeno i slusano.Taman sam se zagrejao kad ono kraj njihovog nastupa.Steta,mogao sam da ih gledam i slusam do jutra.Sledi vatromet,pa odmah zatim i ACE DECE tribute band iz Madjarske koji bogami ne dozvoljavaju da se sedi.Svaka cast.Posle njih sledi Striptiz,koji necu da komentarisem posto mozda i moja zena procita ovaj post ;D ,pa stoga to prepustam nekome mladjem .Sve u svemu meni bilo odlicno,lepo sam se druzio,upoznao nove Bikere,neki i Zagreba,pa iz Budimpeste,neke ni ne znam odakle su,al nije ni bitno.Sto se tice nedlje,ne znam sta je bilo u kampu,ja sam imao nekih obaveza pa sam samo kasnije stigao kod Vukoje u pansion,tamo smo se skupili oni koji su jos bili zeljni druzenja pred odlazak kucama.Pa Razlaz,do sledece prilike,ko zna kad,i ko zna gde !!Sve u svemu,sobzirom na sve okolnosti moja ocena je pozitivna.Cestitam predsedniku, nekolicini clanova njegove ekipe (ostalima kritika)na ulozenom trudu,i kao Suboticki Biker zahvaljujem se MC Devil's Wheels na cetrvtom skupu.!! PS:Slike sam u nedelju slucajno izbrisao kad sam hteo da pregledam sta ima na foto aparatu,ja idiot greskom pritisnem format dugme :'( Al nabavicu slika od drugih pa cu nabaciti Do tada ajde ko ima neka postavi!! Toliko od mene za sada,poz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta treba da se branimo ili opravdavamo,Suboticani koji nisu bili mogu da zale sto su propustili dobru svirku i odlican moto skup. Bajkerima iz drugih mesta je kisa pokvarila planove za put(a ne zlonamerni komentari nekih individua)koje ne zelim ni da spominjem. Ostaje samo da se zahvalimo Goranu (organizator)Vukoji na samopregornom radu,odricanju i nesebicnom trudu na odrzavanju kakve takve subticke bajkerske scene. Hvala Komandante. SMRT FASIZMU,SLOBODA NARODU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D morao sam,bilo je jace od mene ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 8, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine nisam mogao da odem na Palić, ali nemam razloga da sumnjam da je Vukoja dao apsolutno SVE od sebe da skup uspe maksimalno. Poznajem čoveka veoma dobro i o njemu vam mogu reci samo najlepše. Veliki drug i pravi bajker, u svakom smislu. Uzmite u obzir činjenicu da je skup organizovan bez i jednog jedinog sponzora! I ajde sad da neko kaže da je cena ulaznice bila previsoka? Pa šta je to danas? 3 litre benzina?? I to je mnogo? Čovek je išao da zaradi??!?!?! Ma DAJ!.... Sreo sam se sa Vukojom kada je izlazio iz MUP-a u pokušaju da sredi dozvolu za defile. Na žalost i pored sveg truda i moljakanja, dozvola NIJE dobijena! Neverovatno, ali je tako. Znači čovek je izginuo da napravi skup, a vi ga ispljuvaste kao da vam je pobio pola familije. EEeee, pa nije u redu... Takve reči je mogao da uputi samo neko ko Vukoju nije imao prilike da upozna. A takvi su izgubili mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Caos Arpad!!Velik poz!! Jel vas clan primio zahvalnicu za ucesce??Razgovarao sam sa nekim na bini ko je imao znak Patriotsa.Pitao sam ga za vas ,a ako sam ga dobro razumeo on te ne poznaje?? Ps:Kako cs?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Hello my new frinds from Wien ;D Posle ove vase svirke ne mogu normalno da hodam ,moracu da odem na neke pripreme da budem fizicki spreman za sledeci susret sa vama(da ne bih ispiustio dusu pred binom ;D) Kako ste putovali,bilo nekih problema?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hello my new frinds from Wien ;D Posle ove vase svirke ne mogu normalno da hodam ,moracu da odem na neke pripreme da budem fizicki spreman za sledeci susret sa vama(da ne bih ispiustio dusu pred binom ;D) Kako ste putovali,bilo nekih problema?? evo druze lepo mije ;D ;D jos deluju utisci sto smo dobili u subotici sa vama carinu nikat nismo bolje prosli nego na putu u palic i nazad u subotu smo trebali mozda 15 - 20 minuta ...sasvim cool ali videli su nam na licama da smo dobro razpolozeni i madjarima sam otpevo " I want my rock n roll all night od KISS-a " i sve je bilo u redu ;-))))) sunce mi malo isteralo alkohol kad smo se vracali tako da sam moro da osvezim se sa pivom kad smo stigli hahaha nadam se da ce mo se jos ove godine dalje druziti ...sledecu mogucnost ce biti u muzlij 6. avgusta gde cemo iskoristiti priliku pa ostati do nedelje hehehe ili si mozda ti brzi od nas pa obidjes malo do wiena ili snama do polske ;-))) na skup mesta ce biti ne brini jos jednom sve pohvale za skup i druzenje i lep pozdrav tvojoj zeni od mene i od cele ekipe auf wiedersehen ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan E sad se vratio sa neše sednice i Mišika koji je bio dao pozitivne utiske mala ali odabrana ekipa ,za zahvalnicu ne znam ali da me neko ne zna iz našeg kluba to je krajnje nehumano ili si ga popreko pogledao i tako pitao za mene a on zna kakva sranja znam napraviti i bolje da je izjavio da me nezna ;D Jedan čovek ne može da sve organizuje ,znam šta sve traže od nas da sve bude legalno juju . Poz Arpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam ga za vas ,a ako sam ga dobro razumeo on te ne poznaje?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D kako sam se nasmejao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan E sad se vratio sa neše sednice i Mišika koji je bio dao pozitivne utiske mala ali odabrana ekipa ,za zahvalnicu ne znam ali da me neko ne zna iz našeg kluba to je krajnje nehumano ili si ga popreko pogledao i tako pitao za mene a on zna kakva sranja znam napraviti i bolje da je izjavio da me nezna ;D Jedan čovek ne može da sve organizuje ,znam šta sve traže od nas da sve bude legalno juju . Poz Arpad ;D Pa slusaj kad malo bolje razmislim,ja sam onda vec popio jedno pivo,pa sam mozda nekog ddrugog ubedjivao da vas poznaje ;D ;D Salu na stranu,verovatno se nismo razumeli.Ja sam ga pitao da li je jos neko od prijatelja (kluba)od poginulog decka prisutan na skupu,kako bih se i sa njima video i popricao.A on mi na to rekao da su to neki drugi klub.Mozda ja nisam dobro shvatio odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...