Djokic 957 Napisano Maj 28, 2010 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Transalp,KLE,XTZ660... Ne zanima me nista sto ima kurblu! ;D Pa cak ni modeli koji imaju kurblu i alnaser,vec samo alnaser. Pozeljno da je u prvoj boji(nebitno ako ima ogrebotine) i da nije lomljen. Naravno papiri da su ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan tenera 3AJ - može? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hehe traume od kurble. Nadam se da nisu fizicke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel to prodat i yugic Evo nudim ti mog Transa, dodji u Bg da ga probas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Maj 29, 2010 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan tenera 3AJ - može? Ako je ovakva(ne mislim na boju vec na model): http://www.bikepics.com/pictures/1674662/ ...moze da udje u opcije. Hehe traume od kurble. Nadam se da nisu fizicke! Ma jok,nego imao sam par situVacija da sam kurblao pola sata,tad sam i postavio oglas i lepo napisao:"ko se prvi javi napravicemo dogovor za XT - ako me razumete sta hocu da kazem". Prodao sam ga za 600e,da se neko javio i ponudio 400e opet bi ga prodao - al' izgleda niko me nije razumeo Jel to prodat i yugic Evo nudim ti mog Transa, dodji u Bg da ga probas Nije prodat jugic,al smo dosli do para! Cuvam one slike sto si mi poslao.Iskreno da ti kazem:trazim nesto malo mladje i muci sto je polomljena ona kazaljka od km sata. Kako se to desilo?Pad? Jel si ga registrovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga registrovao...Da jesam bio bi skuplji ,a dal je od pada ona kazaljkica ,nemam pojma tako sam ga uzeo. Ja ga dajem ispod cene,zato sam te kontaktirao,ne verujem da ces naci trandzu u kakvom god stanju za do 1400e. U svakom slucaju srecno sa kupovinom i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Maj 29, 2010 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ma nasao sam vec.Kontaktirao sam par njih iz oglasa koji traze 1600 recimo i ljudi hoce da spuste za 100 i vise eura. Jbg mora tako,pratim oglase vec mesecima,a neki od tih motora se bas toliko dugo i prodaju - odnosno NE prodaju se. Sinke,daklem koja je cena za tako neregistrovan? Rekao si da imas i zadnju gumu spremnu da mu zamenis. Znaci da racunam da je registracija jedino ulaganje? moz' i pp E da,ta kazaljka:jel' se okrece,mislim da se samo nalepi "igla",ili ne radi ceo mehanizam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan tenera 3AJ - može? Ako je ovakva(ne mislim na boju vec na model): http://www.bikepics.com/pictures/1674662/ ...moze da udje u opcije. Bas taj model sa dodatnom opremom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Maj 31, 2010 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Gojko>pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...