Neki 8 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Motor kada je hladan retko kada upali na alnaser,od 20 puta samo jednom ili 2 puta,dok na guranje upali na manje od jednog metra i posle pali normalno dok se opet ne ohladi...Sta to moze biti? Pre oko 170 km je hilznovan cilindar i sada mu je kompresija extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 27, 2010 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan akumulator ti je pri kraju, pali samo posle kad je ugrejan, to jest kad ga masina dopuni, ali to nije dovoljno da kresne posle duzeg stajanja ap ga moras gurati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Punio sam ga preko ispravljaca i opet isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan On vergla i kada je hladan i kada je vruc ili kada je hladan nikako da upali.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 27, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mozda je problem saug,a mozda,,,,ti je pik ap /po srpski/ ;D ;D predaleko od magneta pa nema dobru pobudu na alnaser,alnaser odvuce struju on daleko,,,,, sam treba da ga priblizis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cune92 0 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao isti problem sa Hondom NSR 125 97,nije htela da pali...kupio sam novi akumulator,sada se sve stabilizovalo...Izgleda akumulator ne drzi struju kako treba,pa ga to zeza...i ja sam punio akumulator,i nista...pogledaj da li ima kiseline dovoljno...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan proveri svecicu, i pogledaj akumulator u kakvom je stanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Svecicu sam stavio novu Champion,a za akumulator moram videti...Pre ove sam imao NGK i sada sa ovom bolje pali nego sa NGK, a on po upustvu treba da nosi NGK br9ecm ili ND w27emr-c.Nznm da li nije u svecici problem????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan možda ne znaš da koristiš saug ako ti je ručni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...