Zokki 32 Napisano Jul 25, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupuješ samo nosač za gornji kofer taj (Kappa) košta nešto oko 4700,00 - 5000,00 (kad sam poslednji put pitao) a nosači bočnih kofera su 9400,00 din. E sad, nisam shvatio da li si u Trionu pitao za ceo komplet ili samo za gornji kofer, ali ono su ti vrlo približne cene... Pozdrav - odo na more ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupuješ samo nosač za gornji kofer taj (Kappa) košta nešto oko 4700,00 - 5000,00 (kad sam poslednji put pitao) a nosači bočnih kofera su 9400,00 din. E sad, nisam shvatio da li si u Trionu pitao za ceo komplet ili samo za gornji kofer, ali ono su ti vrlo približne cene... Pozdrav - odo na more ;D 13000din u Trionu kosta samo za gornji kofer sa ugradnjom, tako da mi taj Kappin mnooooogo bolje zvuci Srecan put i lep odmor P.S. Jel ides motorom na more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...